Μπάγερν-Σάλκε 6-0: Αγριεμένη για τον τίτλο, παράσταση για έναν ρόλο (hls)

Εντυπωσιακή η Μπάγερν με πέντε διαφορετικούς σκόρερ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σάλκε και συνεχίζει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι, από τις… συνθέσεις ακόμη, έδειξε τις διαθέσεις της και τον τρόπο προσέγγισης στο παιχνίδι απέναντι στη Σάλκε. Απλώς, φουλ επίθεση…

Πήρε εύκολα τη νίκη από τη Σάλκε και συνεχίζει από την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος.

Ο Τούχελ μπορεί να είχε διαθέσιμο και τον Γκορέτσκα, τον άφησε όμως στον πάγκο όπως και τον Γκράβενμπερχ και άρχισε το παιχνίδι με έναν αμυντικό μέσο, τον Κίμιχ και μια τετράδα (Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα και Κομάν) πίσω από τον Γκνάμπρι.

Από την πλευρά του, ο Ράιζ για τη Σάλκε έχοντας να διαχειριστεί και την κατάσταση με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντραχτ προτίμησε να αφήσει στον πάγκο και να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Σάλαζαρ, όπως και τον επιθετικό, τον Τερόντε.

Προτίμησε ένα όσο το δυνατόν πιο αμυντικό σχήμα με Κραλ, Λάτσα και Κράους στους χαφ αλλά ήταν αδύνατο να συγκρατήσει την Μπάγερν. 

Το 1-0 έγινε στο 20’ από τον Μίλερ και… άργησε κιολας γιατί νωρίτερα η Μπάγερν είχε κι άλλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 29’ ο Κίμιχ με το πρώτο του πέναλτι στην Μπουντεσλίγκα έκανε το 2-0 και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Γκνάμπρι πήρε τη σκυτάλη του πρωταγωνιστή και με δύο δικά του γκολ στο 51’ και στο 65’ πήγε το σκορ στο 4-0. Ο ρυθμός του αγώνα όσο περνούσε η ώρα έπεφτε, υπήρχε πάντως -όπως αποδείχτηκε- χρόνος και διάθεση από την Μπάγερν, ακόμη και στο ρελαντί να βρει δύο ακόμη γκολ.

Στο 80’ ο Τελ έκανε το 5-0, σκοράροντας ξανά μετά από τον προηγούμενο Νοέμβριο και στο 90’+3’ ο Μαζράουι μετά από πάσα του Μανέ έκανε το τελικό 6-0. 

Αυτό ήταν το 25ο(!) σερί παιχνίδι (23 για το Πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο) που η Μπάγερν μένει αήττητη από τη Σάλκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.