Bόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-2: Οι Βαυαροί «αυτοκτόνησαν» στο τέλος (hls)

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, όμως οι γηπεδούχοι έσωσαν τον πόντο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Οι «λύκοι» έμειναν έτσι αήττητοι πέμπτη σερί αγωνιστική και ελπίζουν ακόμα στην έξοδο στην Ευρώπη, αν και δεν έχουν κερδίσει στα πέντε τελευταία στην έδρα τους.

Οι Βαυαροί, πήραν έναν πόντο στη μάχη της σωτηρίας αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς, αυτός μοιάζει με ήττα, έχοντας πλέον εννέα σερί εκτός έδρας ματς χωρίς τρίποντο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ όταν ο Ένγκελς εκτέλεσε κόρνερ και ο αρχηγός της Βόλφσμπουργκ Μαξιμίλιαν Άρνολντ, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ίδιος προσπάθησε να εξιλεωθεί στο 21′, όταν ο Βίμερ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Χάουελεου, όμως η εκτέλεσή του πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γκίκιεβιτς.

Στο 23′ η ατυχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε, καθώς ο Γκέρχαρντ είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Η Άουγκσμπουργκ, κατάφερε μάλιστα να κάνει και το 0-2 στο 32′, όταν ο Ένγκελς έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, τροφοδότησε τον Μπερίσα και αυτός σκόραρε με ωραίο αριστερό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βόλφσμπουργκ βγήκε μπροστά για να μειώσει και η Άουγκσμπουργκ θα μπορούσε να κάνει το 0-3 στην κόντρα, με τον νεοεισελθόντα Καρντονά όμως να μην μπορεί στο 73′ και στο 74′.

Αντίθετα, οι αλλαγές του Νίκο Κόβατς μπορούσαν. Στο 84′, ο Άρνολντ εξιλεώθηκε για το πρώτο ημίχρονο, εκτελώντας φάουλ από δεξιά, με τον Βάλντσμιντ να μειώνει από κοντά, έχοντας μπει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά από τον Παρέδες, μία άλλη αλλαγή των γηπεδούχων, ο Φέλιξ Νμέτσα, εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα για να γράψει το τελικό 2-2 με κεφαλιά.

Βόλφσμπουργκ (Κόβατς): Καστέιλς – Μπάκου (60′ Παρέδες), Λακρουά, Φαν Ντε Φεν, Οτάβιο – Άρνολντ, Σβάνμπεργκ (46′ Φ. Νμέτσα), Γκέρχαρντ (60′ Βιντ) – Βίμερ (75′ Κοτσά), Καμίνσκι, Μαρμούς (66′ Βάλντσμιντ).
Άουγκσμπουργκ (Μάασεν): Γκίκιεβιτς – Γκούμνι, Μπάουερ, Χάουελεου (70′ Βέιγκα), Ιάγο – Μάιερ, Ένγκελς (90′ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Ρετζμπετσάι, Βάργκας (46′ Πέντερσεν), Μπέλιο (88′ Γένσεν), Μπερίσα (70′ Καρντονά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.