Γιαν Ζόμερ: Διακαής πόθος της μισής Ευρώπης ο Ελβετός

Η Ίντερ έχει συνδεθεί με καλοκαιρινή προσφορά για τον Ελβετό τερματοφύλακα Γιαν Ζόμερρ, ο οποίος θα είναι ελεύθερος, αλλά αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζόμερ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα στο τέρμα της Γκλάντμπαχ, και έχει εντυπωσιάσει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζοντας για την Ελβετία. Είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στο Κατάρ η χώρα του, πιάνοντας δύο πέναλτι του Ζορζίνιο με την Ιταλία στα προκριματικά.

Το συμβόλαιό του με την Μπορούσια λήγει τον Ιούνιο του 2023 και κλείνει τα 34 αργότερα αυτόν τον μήνα. Υπήρχαν πολλές αναφορές στην Ιταλία και περισσότερο από την Ίντερ. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι άφησε στον πάγκο τον Χαντάνοβιτς και έκανε βασικό τον αναξιόπιστο Ονανά.

Οι Γερμανοί από την άλλη, προειδοποιούν ότι αντιμετωπίζουν ισχυρό ανταγωνισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βλέπει τον Ζόμερ όχι ως δεύτερη επιλογή, αλλά ως τον αντικαταστάτη του Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος θα μείνει εκτός συμβολαίου στο τέλος της σεζόν. Δεδομένης της επιλογής μεταξύ του να παίζει τακτικά και να παλεύει για τα γάντια με τον διεθνή Καμερουνέζο που πρόσφατα τσακώθηκε με τον προπονητή του Ριγκομπέρτ Σονγκ και έφυγε από το Κατάρ, ο Ελβετός διεθνής είναι πιο πιθανό να κατευθυνθεί προς το Ολντ Τράφορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.