Στουτγκάρδη-Χέρτα 2-1: “Άθλος” Μαυροπάνου (hls)

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ήταν ο MVP της αναμέτρησης ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και τη Χέρτα,. Ο Έλληνας στόπερ πέτυχε στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ ενώ είχε "γλυτώσει" την ομάδα του από βέβαιο τέρμα στην καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο

Το πολύ γρήγορο προβάδισμα, στο 3ο λεπτό, που πήρε η Στουτγκάρδη με το τρίτο τέρμα στη σεζόν από τον Σερχού Γκιρασί δεν αποδείχθηκε αρκετό για να μπορέσει να δρέψει καρπούς στην αντεπίθεση, περιμένοντας στο μισό γήπεδο τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα.

Οι Βερολινέζοι οι οποίοι πέρυσι ήταν αήττητοι στα δύο παιχνίδια τους κόντρα στην Στουτγάρδη, κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση, πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να αλλάξουν προσέγγιση. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Ντόντι Λουκεμπάκιο που πέτυχε το 7ο φετινό του τέρμα στη Μπουντεσλίγκα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες, ωστόσο και οι δύο ομάδες κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη, η οποία κατέληξε στους γηπεδούχους. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με καταπληκτική κεφαλιά στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στη Στουτγκάρδη που είχε δει τον Έλληνα στόπερ στο 67ο λεπτό να τη γλυτώνει από βέβαιο γκολ στην προσπάθεια του Τουσάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.