Ουνιόν Β. – Βόλφσμπουργκ 2-0: Ίστορική κορυφή για τους “ερυθρόλευκους” (hls)


Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Ουνιόν κατάφερε να επικρατήσει της Βόλφσμπουργκ με 2-0 και να επιστρέψει στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω της τη Ντόρτμουντ.

Στο πρώτο μέρος η “πράσινοι” του Νίκο Κόβατς κατάφεραν να “χαλάσουν” το παιχνίδι της Ουνιόν και να κρατήσουν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους κάτι που δυσκόλεψε τους γηπεδούχους στο να δημιουργήσουν φάσεις.

Μόλις δύο φάσεις υπήρξαν στο πρώτο μέρος μία για κάθε ομάδα αρχικά στα… 44 δευτερόλεπτα όταν από την εξαιρετική πάσα του Τρίμελ ο Χάμπερερ στην κίνηση πλάσαρε όμως ο Κάστελς είχε απάντηση. Η Βόλφσμπουργκ έφτασε κοντά στο γκολ όταν το πλασέ του Μπρέκαλο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρένοφ.

Το δεύτερο μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στην Ουνιόν η οποία έκρουσε το καμπανάκι στην Βόλφσμπουρκγ δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά, όταν ο Τζόρνταν άγγιξε το γκολ στο 47′ και στο 49′.

Στο 51′ η Βόλφσμπουργκ απείλησε με τον Άρνολντ αλλά το σουτ που έκανε πέρασε έλάχιστα άουτ για να φτάσουμε στο 54ο λεπτό όπου οι Μπέκερ και Τζόρνταν απέδειξαν πως είναι “φονικό” δίδυμο, με τον πρώτο να πασάρει και τον δεύτερο να σκοράρει.

Στο 78ο λεπτό ήρθε και το 2-0 με τον Μπέκερ αυτή τη φορά να είναι ο σκόρερ, φτάνοντας έτσι τα 6 γκολ και να είναι ο πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.