Μάιντς – Αρμίνια Μπίλεφελντ 4-0: Επιστροφή στις νίκες με τρία πέναλτι! (hls)

Η Μάιντς επέστρεψε στις νίκες βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την Αρμίνια που αγνοεί την νίκη αλλά και το γκολ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στα πρώτα 26 δευτερόλεπτα με τον Γιόναθαν Μπούρκαρντ να σκοράρει μετά 11 αγωνιστικές και να φτάνει τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα (1-0, 1ολεπτό) μετά την ασίστ του Βίντμερ. Στο 15ο λεπτό ο Νιακατέ πανηγύρισε ένα γκολ που δεν μέτρησε ποτέ καθώς η μπάλα μετά την κεφαλιά δεν πέρασε την γραμμή όπως φάνηκε ξεκάθαρα σε όλα τα ριπλέϊ, ενώ την ίδια ώρα το ρολόι του διαιτητή, κακώς και λανθασμένα έδειξε σέντρα! Στο 20ο λεπτό η Μάιντς είχε δοκάρι με τον Κορ, ενώ η Αρμίνια ανέβηκε προς το φινάλε του ημιχρόνου και απείλησε δις με τα σουτ των Οκουγκάβα και Βίμερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάιντς κέρδισε τρία πέναλτι σε 14 λεπτά! Ο Μπαρέιρο ήρθε από τον πάγκο για να πάρει το πρώτο από τον Πριτλ και ο Νιακατέ να γράψει το 2-0 (65ο λεπτό), ο Μπαρέιρο κέρδισε το δεύτερο από τον Αντράντε και ο Μπούρκαρντ έγραψε το 3-0 (75ο λεπτό) και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ίνγκβαρτσεν ερχόμενος από τον πάγκο (4-0, 79ο λεπτό).

Η Αρμίνια κινδυνεύει στην προτελευταία θέση και συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στην σειρά και χωρίς να σκοράρει, στον πάγκο έμεινε ο Στέφανος Καπίνο. Η Μάιντς επέστρεψε στις νίκες και σκαρφάλωσε στην 9η θέση.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.