Το ελληνικό Club της Ντόρτμουντ βράβευσε τον Σίντζι Καγκάβα (pics)

Στη βράβευση ενός ακόμα πρώην παίκτη της Ντόρμουντ προχώρησε το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club, τιμώντας τον Σίντζι Καγκάβα για την προσφορά του λίγο πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα.

H Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χοφενχάιμ και ένας πρώην παίκτης της Βεστφαλικής ομάδας, ο Σίντζι Καγκάβα βραβεύθηκε από Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ελληνικού Club φιλάθλων της Borussia Dortmund:

Μπορεί στην Ελλάδα ο Σίντζι Καγκάβα να μην έκανε αισθητή την παρουσία του στο σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν παύει να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πιο αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και στις μνήμες του κόσμου της BVB είναι ένας από τους θρύλους της ομάδας.

Ετσι, λίγο πριν αφήσει οριστικά τη χώρα μας για τις νέες περιπέτειές του, το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club φρόντισε να τον αποχαιρετίσει κατάλληλα σε μια λιτή -ελέω μέτρων covid- τελετή.

Μια ολιγομελής αντιπροσωπεία του μοναδικού επίσημου κλαμπ φίλων της Μπορούσια στην Ελλάδα συνάντησε τον Ιάπωνα προκειμένου να τον τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα και φυσικά δεν παρέλειψε να παραλάβει αρκετά αναμνηστικά με την υπογραφή του παίκτη που έβαλε τη σφραγίδα του στο πρωτάθλημα του 2011, το νταμπλ του 2012 και το κύπελλο του 2017.

Ο Σίντζι αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του Hellenic Supporters Club για την ιδιαίτερη αναμνηστική πλακέτα, τους εκμυστηρεύτηκε ότι λατρεύει τα κιτρινόμαυρα και φωτογραφήθηκε με μεγάλη χαρά φορώντας τα λάβαρα του κλαμπ. Παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιοδικό που εκδίδει το κλαμπ για τα μέλη του, ξεφυλλίζοντας μερικά από τα τεύχη του «Hellenic Borussen».
Αφότου οι Έλληνες φίλοι της Μπορούσια του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, έδωσαν ραντεβού για το μέλλον σε ένα ματς στο Ντόρτμουντ, όπου ακόμη και σήμερα λατρεύεται ως είδωλο για μικρούς και μεγάλους.

Θέλεις και εσύ να μπεις στην οικογένεια της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα; Γίνεμέλοςστο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BORUSSIA DORTMUND HELLENIC SUPPORTERS CLUB

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα, αριθμώντας μέλη σε όλη την επικράτεια, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κλαμπ έχει ξεπεράσει τα 8 χρόνια ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στην Ελλάδα.

Αριθμεί περισσότερα από 250 μέλη στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, αλλά και σε άλλες χώρες όπου υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι φίλοι της Μπορούσια. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο facebook.com/bvb09hellas και στο site dortmund.gr, είτε επικοινωνώντας με το κλαμπ μέσω email στο bvb09hellas@gmail.com


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.