Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ 2-2 : Καλός βαθμός και για τους δύο (hls)

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το κερδίσουν και να το χάσουν και οι δύο. Η Λεβερκούζεν πήγε στο 2-0 απέναντι στην Χόφενχαϊμ αλλά τελικά το ματς έληξε ισόπαλο 2-2. Ικανοποίηση για τον βαθμό.

Μέχρι το 25ο λεπτό δύο επιθετικές ομάδες σκέφτονταν πως θα κρατήσουν το μηδέν. Κάπου εκεί μπήκε τέλος στο αστείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η μπάλα πήγαινε από την μια εστία στην άλλη.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Ινκαπιέ (28′)… δοκάρι για την Χόφενχαϊμ ο Ρίτσαρντς (35′)…

Ο Πάτρικ Σικ έκανε για ακόμη ένα παιχνίδι την δουλειά του σκοράροντας ξανά από ασίστ του Ντιαμπί και η Λεβερκούζεν προηγήθηκε (37′).

Το ημίχρονο έκλεισε με τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο Μπάουμαν σταμάτησε Σικ και Βιρτς στην ίδια φάση (41′) και ο Χραντέτσκι το δυνατό σουτ του Σαμασέκου (43′).

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε σε υψηλούς ρυθμούς. Από μια σέντρα του Ινκαπιέ ο Σικ σκόραρε ξανά με κεφαλιά (63′) το όγδοο γκολ του στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Η Χόφενχαϊμ δεν είχε άλλη λύση. Ρίσκαρε. Είχε δοκάρι με τον Κράμαριτς (66′) και ισοφάρισε με δύο πανέμορφα γκολ. Από τον Στίλερ (80′) και τον Νταμπούρ (82′).

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις με την αποβολή του Ντιαμπί (90+) αλλά δεν κινδύνευσαν.

Ένας βαθμός που ικανοποιεί και τις δύο ομάδες.

Λέβερκουζεν (4/2/3/1) : Χραντέτσκι – Κοσουνού (81′ Ρέτσος), Τα, Ταπσόμπα, Ινκαπιέ – Παλάσιος, Ντεμίρμπαϊ (64′ Αράνγκις) – Μπελαράμπι (64′ Αντλί), Βιρτς (82′ Άντριχ), Ντιαμπί – Σικ (90+ Αλάριο)

Χόφενχαϊμ (3/4/1/2) : Μπάουμαν – Ρίτσαρντς, Γκρίλιτς, Βογκτ – Ακπογκούμα (46′ Καντεράμπεκ), Σαμασέκου (83′ Ανταμιάν), Ρούντι (46′ Στίλερ), Ράουμ – Μπάουμγκαρτνερ (68′ Ρούτερ) – Μπεμπού (68′ Νταμπούρ), Κράμαριτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.