Bundesliga: Τα στιγμιότυπα της 14ης αγωνιστικής (hls)

Δείτε όλα όσα έγιναν στα γήπεδα της Γερμανίας για την 14η αγωνιστική!

Γκολ και θέαμα περιελάμβανε το πλούσιο μενού και αυτής της αγωνιστικής στα γερμανικά γήπεδα με σημείο αναφοράς την επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου στο “Βέστφαλεν Στάντιον” εδραιώνοντας την παρουσία των Βαυαρών στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά …

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ούνιον Βερολίνου-Λειψία 2-1

Η Ουνιόν πέτυχε την 5η εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στη Λειψία και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα.

Η Ουνιόν προηγήθηκε στο σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο 6ο λεπτό με τον Αβονί να βρίσκει δίχτυα για 9η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, όμως η απάντηση από πλευράς Λειψίας ήταν άμεση. Στο 13ο λεπτό ο ΕνΚουνκού σούταρε από μεγάλη απόσταση και το λάθος του τερματοφύλακα Λούτε κόστισε στους γηπεδούχους την ισοφάριση. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με τους Ζόμποζλαϊ και Σίλβα.

Η Ουνιόν ευτύχησε, όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία της με τον Μπάουμγκαρτλ στο 57ο λεπτό, ενώ οι Χαραγκούτι, Μπέρενς και Γκίσελμαν απώλεσαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Άουγκσμπουργκ-Μπόχουμ 2-3

Η Μπόχουμ πέρασε από το Άουγκσμπουργκ σημειώνοντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό δυνατή βροχή και κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μπόχουμ είναι σε καλό φεγγάρι καθώς έφτασε τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σκαρφαλώνοντας στους 19 βαθμούς ύστερα από 14 αγώνες. Για δεύτερη φορά η Μπόχουμ σημειώνει δύο κολλητές νίκες. Άτυχη η Άουγκσμπουργκ έχασε με τραυματισμούς στο πρώτο ημίχρονο τους Φράμπεργκερ και Ζεκίρι, εκτός αποστολής και τραυματίες οι Φινμπόγκασον, Χαουβελέου και Όξφορντ.

Στο 22ο λεπτό ο Σεμπάστιαν Πόλτερ σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1), ο Άντρε Χαν έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 28ο λεπτό για την Άουγκσμπουργκ και η Μπόχουμ βρήκε δύο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο σε 7 λεπτά. Ο Χόλτμαν έγραψε το 0-2 στο 40ο λεπτό μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λέουβεν και ο Πόλτερ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (0-3, 47′).

Η Άουγκσμπουργκ το πάλεψε στην επανάληψη, ξαναμπήκε στο παιχνίδι με την εκτέλεση κόρνερ του Καλιτζούρι και το γκολ του Γκρέγκοριτς με τον Αυστριακό να έρχεται από τον πάγκο σκοράροντας για δεύτερη αγωνιστική (1-3, 58ο λεπτό). Δημιούργησε ευκαιρίες και βρήκε γκολ με τον Καλιτζούρι να σκοράρει το παρθενικό του γκολ στην σεζόν με πέναλτι που κέρδισε ο Νίντερλέχνερ από τον Σοάρες (2-3, 86ο λεπτό). Η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε στην έδρα της μετά από τέσσερα ματς που είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Κολωνία 1-1

Αρμίνια Μπίλεφελντ και Κολωνία σκόραραν από ένα γκολ αλλά οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις . Θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ και να έχουν κερδίσει το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε ο Ετσάν στο 17ο λεπτό, από εξαιρετική πάσα του Σίχος, ο οποίος έβγαλε μόνο του τον σκόρερ απέναντι από το Ορτέγκα Μορένο, τον οποίο πλάσαρε εξαιρετικά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Από το 26ο λεπτό μέχρι και το 45+2 στο πρώτο μέρος η Αρμίνια άγγιξε τρεις φορές το γκολ. Αρχικά με τον Κλος σε τετ-α-τετ με τον Σβάμπε ο οποίος όμως κατάφερε να σταματήσει την μπάλα και να κρατήσει το 1-0.

Δεύτερη ευκαιρία για το 1-1 ήρθε στο 42΄ όταν ο Βίμερ άδειασε τον Σίντλερ με εντυπωσιακή ντρίμπλα αλλά το πλασέ του το σταμάτησε με τάκλιν αυτοθυσίας ο Κίλιαν.

Τελευταία φάση πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήταν και πάλι για την Αρμίνια, όταν την κεφαλιά του Κλος την σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Σμιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Μπίλεφελντ η οποία αρχικά άγγιξε το 1-1 στο 53′ με τον Σέπφ, αλλά και πάλι η μπάλα δεν… κούνησε δίχτυα.

Αυτό όμως έγινε στο 59ο λεπτό με τον Λάσμε ο οποίος είχε μπει λίγα λεπτά πιο πριν στο παιχνίδι, η Αρμίνια κυκλοφόρησε την μπάλα εξαιρετικά, η τελευταία πάσα βρήκε τον Γάλλο έτοιμο να… πυροβολήσει, το έκανε και σκόραρε για το 1-1.

Η Αρμίνια είχε το πάνω χέρι σε όλο το υπόλοιπο του ματς και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλο γκολ, στο 67′ με τον Βίμερ και 81ο λεπτό με τον Χακ.

Μάιντζ-Βόλφσμπουργκ 3-0

Η Μάιντς επικράτησε άνετα της Βόλφσμπουργκ με 3-0 και την προσπέρασε στη βαθμολογία μετά από 14 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Σβένσον πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό σκοράροντας δύο φορές στα πρώτα 4 λεπτά της αναμέτησης. πρώτα με το 7ο γκολ του Μπούρκαρντ στο πρωτάθλημα για το 1-0 μόλις στο 2′ και δύο λεπτά αργότερα με τον Σταχ να διαμορφώνει το 2-0. Μάλιστα ο Μπούρκαρτ είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη. Η Βόλφσμπουργκ κράτησε περισσότερο τη μπάλα όμως ουδέποτε απείλησε άμεσα με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται στο 90π λεπτό του αγώνα με αυτογκόλ του Λακρουά.

Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτη 3-2

Η Χόφενχαϊμ απέδειξε και πάλι την ικανότητά της στα εντός έδρας παιχνίδια φτάνοντας τις 6 διαδοχικές νίκες στο σπίτι της, επικρατώντας της Άιντραχτ για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2017.

Σπουδαία νίκη που την έφερε στην τέταρτη θέση της Bundesliga πέτυχε η Χόφενχαϊμ, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Άιντραχτ με 3-2.

Το σύνολο του Γκλάζνερ βρήκε πρώτο δίχτυα στο 15′ με την κεφαλιά του Μπορέ, όμως σε διάστημα 5 λεπτών οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα με τον Γκάιγκερ να ισοφαρίζει με σπουδαίο σουτ στο 24′ και τον Ρουτέρ να κάνει το 2-1 στο 30′.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Το γκολ του Σαμασεκού στο 59′ διεύρυνε το προβάδισμα της Χόφενχαϊμ, αλλά ο Πασιένσια μείωσε σε 3-2 στο 72′ αγχώνοντας την ομάδα του Χένες, η οποία τελικώς κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη της Χόφενχαϊμ επί της Άιντραχτ από τον Απρίλιο του 2017, μετρώντας 6 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν (αρχ.), Πος, Ρίτσαρντς, Φογκτ, Ακπογκούμα, Σαμασεκού (88′ Νόρντβαϊτ), Γκάιγκερ (63′ Στίλερ), Ράουμ, Μπεμπού (88′ Μπάουμγκαρτνερ), Νταμπούρ (73′ Κράμαριτς), Ρουτέρ (73′ Ανταμιάν)

Προπονητής: Σεμπάστιαν Χένες

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε (αρχ.), Εντικά, Τσάντλερ (83′ Άχε), Γιάκιτς (68′ Ρόντε), Σο, Κόστιτς, Κάμαντα (68′ Χάουγκε), Λίντστρεμ (58′ Πασιένσια), Μπορέ

Προπονητής: Όλιβερ Γκλάζνερ

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκρόιτερ Φιρτ 7-1

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 7-1 της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ και με την όγδοη νίκη στη σεζόν σταθεροποιήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από 14 ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα. 14 ήττες σε 15 ματς η ομάδα του Λάιτλ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 7-1 της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ και με την όγδοη νίκη στη σεζόν σταθεροποιήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από 14 ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα. 14 ήττες σε 15 ματς η ομάδα του Λάιτλ.

Η ομάδα του Σεοάνε άνοιξε το σκορ με τον Αντλί στο 12΄ για να κάνει το 2-0 ο Ταπσόμπα στο 17′. Το 2-1 σημείωσε ο Ντούτζιακ στο 33′ για να πάει το σκορ στο 3-1 με τον Χίνκαπι στο 45′. Το τελικό 7-1 διαμορφώθηκε με τέσσερα γκολ του Σικ για την εξαιρετική Μπάγερ στο 49΄, το 69΄, το 74΄και το 76′ για να φτάσει τα 12 γκολ στη σεζόν.

Η Γκρόιτερ Φιρτ παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολγίας με μόλις έναν βαθμό, στη χειρότερη εκκίνηση ομάδας στην Μπουντεσλίγκα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 2-3

Τείνει να γίνει «πελατειακή» η σχέση της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί κέρδισαν έβδομο σερί «Klassiker» (!) χάρη στα δύο γκολ του καλύτερου επιθετικού της υφηλίου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και του τέρματος του Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Μία ακόμη ποδοσφαιρική «παράσταση» χάρισαν σε όλο το κόσμο Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Ρόζε μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό αλλά «αφεντικό» στην Γερμανία είναι η Μπάγερν του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όπως απέδειξε στην συνέχεια του ματς.

Το απίθανο της υπόθεσης είναι ότι εκτός από έβδομη σερί νίκη σε ντέρμπι, αυτό ήταν και το πέμπτο σερί «διπλό» της Μπάγερν στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Το ματς:

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το γερμανικό «Klassiker» στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ! Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τζούλιαν Μπραντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, έπειτα από όμορφη ασίστ του Τζουντ Μπέλιγχαμ και καταπληκτική ντρίμπλα πάνω στον Αλφόνσο Ντέιβις.

Η απάντηση της Μπάγερν δεν άργησε να έρθει, για την ακρίβεια το 1-1 έγινε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα . Ο Τόμας Μίλερ κέρδισε κατά κράτος τον πρώην συμπαίκτη του, Ματς Χούμελς, «σέρβιρε» με το κεφάλι στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός στράικερ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την εκτελεστική του δεινότητα.

Στη συνέχεια ο φρενήρης ρυθμός έπεσε λίγο, με τις επόμενες δύο μεγάλες φάσεις να έρχονται λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου. Κομάν για τους Βαυαρούς στο 26′ και Χάαλαντ τρία λεπτά αργότερα απείλησαν τους δύο τερματοφύλακες.

Η Μπάγερν έφερε τούμπα το ματς, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου μετά από ένα «δώρο» της άμυνας της Ντόρτμουντ. Ο Κομάν έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Κόμπελ δεν μπόρεσε όσο και αν προσπάθησε να επέμβει.

Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό του πρώτου. Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν και πάλι γρήγορο γκολ, με τον ίδιο assistman αλλά διαφορετικό σκόρερ. Ο Μπέλιγχαμ διπλασίασε τις ασίστ του και ο Έρλινγκ Χάαλαντ με ένα πανέμορφο πλασέ «έγραψε» το 2-2, κερδίζοντας τον Μάνουελ Νόιερ.

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια δεν θέλησαν να ρισκάρουν και περίμεναν το λάθος του αντιπάλου για να πάρουν τη νίκη. Μέσα σε όλα, στο 66ο λεπτό ο Τζούλιαν Μπραντ είχε μία εναέρια σύγκρουση με τον Νταγιό Ουπαμεκανό και «πάγωσε» τους πάντες, πέφτοντας αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Με την βοήθεια των ιατρικών επιτελείων και την ψυχραιμία διαιτητών και παικτών ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ντόρτμουντ βγήκε από το χορτάρι με φορείο, όντας σε καλή κατάσταση.

Στο 77ο λεπτό οι πρωταθλητές Γερμανίας βρήκαν το πολυπόθητο τρίτο γκολ τους από το σημείο του πέναλτι. Ο Χούμελς απομάκρυνε ένα κόρνερ των Βαυαρών με το χέρι, το VAR το ανέφερε στον διαιτητή Τσβάιερ και εκείνος πήγε να δει την φάση, προτού καταλογίσει την παράβαση. Ο Λεβαντόφσκι διπλασίασε τα τέρματα του από την άσπρη βούλα, κερδίζοντας τον Κόμπελ.

Η Ντόρτμουντ έφτιαξε φάσεις όμως γκολ δεν βρήκε. Η Μπάγερν διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα στα εναπομείναντα 23 λεπτά (δόθηκαν 10 λεπτά καθυστερήσεις) και πανηγύρισε την έβδομη σερί της νίκη σε βάρος της Ντόρτμουντ!

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έφτασαν τους 34 βαθμούς και είναι πλέον στο +4 από τον «αιώνιο» εχθρό τους. Το άλλο Σάββατο (11/12) η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόχουμ, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται την Μάιντς στο Αλιάντζ Αρένα. Φυσικά, και οι δύο ομάδες έχουν μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Champions League.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Κόμπελ – Μενιέ, Ακάνζι, Χούμελς, Γκερέιρο (82’ Σουλτς) – Νταχούντ (60’ Μάλεν), Τσαν – Μπραντ (69’ λ. τρ. Βολφ), Ρόις, Μπέλινγχαμ – Χάαλαντ (82’ Τίγκες).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντές (74’ λ. τρ. Σίλε), Ντέιβις – Γκορέτσκα (65’ Μουσιάλα), Τολισό – Κομάν (88’ Τιανζού), Μίλε, Σανέ (65’ Γκνάμπρι) – Λεβαντόφσκι.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου 2-2

Η Στουτγκάρδη με την Χέρτα έμειναν στην ισοπαλία 2-2. Θετικό ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων για τον νέο προπονητη Ταϊφούν Κορκούτ.

Η Χέρτα με νέο προπονητή στον πάγκο τον, γεννημένο στην Στουτγκάρδη, Ταϊφούν Κορκούτ έπαιξε στην Στουτγκάρδη και για είκοσι λεπτά φάνηκε να μην έχει μάθει τίποτα από τον νέο κόουτς.

Η Στουτγκάρδη με γκολ των Μαρμούς (15′) και Φέρστερ (19′) έφτασε στο 2-0 και έμοιαζε να κάνει περίπατο. Ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Η Χέρτα βγήκε στην επίθεση και άρχισε να ρισκάρει και να δικαιώνεται.

Μείωσε με εξαιρετικό σουτ του Γιόβετιτς (40′) και ισοφάρισε με τον ίδιο παίκτη στο 76ο λεπτό μετά από εκπληκτική ασίστ του Μπελφοντίλ.

Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι πιο δυνατοί άγγιξαν το τρίποντο αλλά δεν βρήκαν μεγάλη ευκαιρία. Η Στουτγκάρδη φεύγει ικανοποιημένο από το γήπεδο γιατί άντεξε στην πίεση και κράτησε τον βαθμό και η Χέρτα γιατί κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 και να πάρει την ισοπαλία.

Ικανοποιημένοι και οι δύο… μισογεμάτο το ποτήρι.

Στουτγκάρδη (3/3/2/2) : Μίλερ – Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο – Μάσιμο (50′ Τιμπιντί), Έντο, Σόσα – Φέρστερ, Μαγκάλα (75′ Κάρατσορ) – Μαρμούς, Αλ Γκαντιουί (62′ Σίλας)

Χέρτα (4/4/2) : Σβόλοβ – Πέκαρικ, Μπογιάτα, Τορουναρίγκα (72′ Σταρκ), Πλάτενχαρντ – Ρίχτερ (72′ Μπόατενγκ), Ασκασιμπάρ, Νταρίντα, Μαολιντά (63′ Εκέλενκαμπ) – Γιόβετιτς, Μπελφοντίλ (85′ Πιότεκ)

Μένχενγκλαντμπαχ-Φράιμπουργκ 0-6

Η Φράιμπουργκ σκόρπισε με 6-0 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Μπουντεσλίγκα.

Ο… εφιάλτης της Μπορούσια άρχισε νωρίς αφού στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα η Φράιμπουργκ σημέιωσε δύο γκολ. Πρώτα με τον Έγκεσταϊν στο 2′ και στη συνέχεια με τον Σάλντε στο 5′ να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα.
Στο 12′ ο Λίνχαρντ διαμόρφωσε το 0-3 και έξι λεπτά αργότερα ο Χέφλερ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-4.

Ο Χιούλερ αξιοποίησε ακόμη μια αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να βγάλουν άμυνα σε στατική φάση διαμορφώνοντας το 0-5 στο 25ο λεπτό και η Φράιμπουργκ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που πέτυχε 5 γκολ σε 25 λεπτά σε εκτός έδρας αγώνα. Ρεκόρ που έχει η Γκλάντμπαχ αλλά με 5 γκολ σε εντός έδρας ματς από τη δεκαετία του ’80.
Το 0-6, σκορ πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Σλότερμπεκ στο 37ο λεπτό. Η Γκλάντμπαχ σημείωσε 6 γκολ με 6 διαφορετικούς παίκτες στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το 0-6 έμεινε μέχρι το τέλος χωρίς να γίνουν κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Τ’ αποτελέσματα (14η αγωνιστική)

Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία 1-1

Άουγκσμπουργκ-Μπόχουμ 2-3

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Κολωνία 1-1

Μάιντζ-Βολφσμπουργκ 3-0

Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκρόιτερ Φιρτ 7-1

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 2-3

Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου 2-2

Μένχενγκλαντμπαχ-Φράιμπουργκ 0-6

Η βαθμολογία (μετά από 14 αγώνες)

Η επόμενη αγωνιστική (15η αγωνιστική, 10, 11, 12/12)

Ομάδα Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττα Βαθμολογία

  1. Μπάγερν 14 11 1 2 34

2. Ντόρτμουντ14100430

3. Λεβερκούζεν 14 8 3 3 27

4. Φράιμπουργκ 14 7 4 3 25

5. Χοφενχάιμ 14 7 2 5 23

6. Ουνιόν 14 6 5 3 23

7. Μάιντς14 6 3 5 21

8. Βόλφσμπουργκ 14 6 2 6 20

9. Κολωνία 14 4 7 3 19

10. Μπόχουμ 14 6 1 7 19

11. Λειψία 14 5 3 6 18

12. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 14 4 6 4 18

13. Γκλάντμπαχ 14 5 3 6 18

14. Χέρτα 14 4 3 7 15

15. Στουτγάρδη 14 3 5 6 14

16. Άουγκσμπουργκ 14 3 4 7 13

17. Αρμίνια 14 1 7 6 10

18. Γκρόιτερ Φιρτ 14 0 1 13 1

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Κολωνία-Άουγκσμπουργκ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντζ

Μπόχουμ-Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λειψία-Μένχενγκλαντμπαχ

Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ

Χέρτα Βερολίνου-Αρμίνια Μπίλεφελντ

Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Γκρόιτερ Φιρτ-Ούνιον Βερολίνου

Άιντραχτ Φρανκούρτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.