Γκρόιτερ Φιρτ – Άιντραχτ Φρ. 1-2 : Την έσωσε ο Μπορέ

Νίκη με το ζόρι, νίκη στις καθυστερήσεις για την Άιντραχτ μέσα στην έδρα της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ με 2-1. Σκόρερ του πολύτιμου γκολ ο Μπορέ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην έγινε ποτέ. Μόνο μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Χέργκοτα στο 44ο λεπτό.

Το δεύτερο είχε λίγο καλύτερη εικόνα ποιοτικά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με Βίλεμς και Λέβελινγκ (47′) ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτη φορά στο 52ο λεπτό με σουτ του Μπορέ που έδιωξε ο Φουνκ.

Οι αετοί απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ μέχρι το 75ο λεπτό. Εκεί το λάθος του Μάγερχεφερ εκμεταλλεύτηκε ο Κάμαντα που έβγαλε τετ-α-τετ τον Ρόντε για να σκοράρει ο αρχηγός τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο για το 0-1 (75′).

Μέχρι το τέλος η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ δεν ρίσκαρε πολλά και κλείστηκε στην άμυνα για να προστατεύσει το αποτέλεσμα και λίγο έλειψε να το πληρώσει.

Ο Ίτεν σε στημένη μπάλα στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για την Γκρόιτερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η Άιντραχτ δεν είχε πει την τελευταία λέξη.

Δύο λεπτά μετά ο Κόστιτς σέντραρε από αριστερά… ο Εντικά βρήκε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπορέ την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Γκρόιτερ Φιρτ (4/3/3) : Φουνκ – Μάγερχεφερ, Σαρπίε, Γκρίσμπεκ, Βίλεμς (76′ Ίτερ) – Κρίστιανσεν, Ζέγκουιν (83′ Φάιν), Γκριν (76′ Τίλμαν) – Λέβελινγκ, Χέργκοτα, Ίτεν

q Τραπ – Τούτα, Χίντερεγκερ, Εντικά – Ντουρμ (46′ Τουρέ, 87′ Τσάντλερ), Σο (71′ Ρόντε), Γιάκιτς, Κόστιτς – Λίντστρεμ (71′ Άχε), Κάμαντα (89′ Ίλσανκερ), Μπορέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.