Ντόρτμουντ : Ελπίδα για επιστροφή Χάαλαντ με Μάιντς

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ για να προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ το Σάββατο απέναντι στην Μάιντς.

Ο Μάρκο Ρόζε όταν άρχισε η εβδομάδα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Μάιντς τραβούσε τα μαλλιά του με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Από την Τρίτη όμως η κατάσταση βελτιώθηκε. Εκτός από τις δεδομένες απώλειες των Γκερέιρο ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Πορτογαλία και Μουκόκο ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Κ21 της Γερμανίας υπάρχουν και καλές ειδήσεις.

Οι Κόμπελ, Ακάντζι, Μενιέ και Αζάρ που επέστρεψαν νωρίτερα από τις εθνικές ομάδες τους αναμένεται να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Μάιντς καθώς την Τετάρτη θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ελπίδα υπάρχει και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της Ντόρτμουντ αλλά και τους αγώνες της Νορβηγίας για τα προκριματικά.

Τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Νορβηγός εξαφανίζονται σιγά σιγά και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής με την Μπορούσια αυτή την αγωνιστική.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον μέσο Νταχούντ αλλά και τον μέσο-επιθετικό Ρέινα οι οποίοι αντιμετώπιζαν πιο σοβαρά προβλήματα αλλά και αυτοί έχουν επιστρέψει σε χαλαρές προπονήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.