Άιντραχτ: Περιμένει «Γολγοθάς» την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού και διεκδικήτρια της πρωτιάς στον όμιλο των «ερυθρολεύκων», Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει το πιο δυνατό crash-test την Κυριακή το βράδυ, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν στο Μόναχο.

Μεσοβδόμαδα έσπασε την «κατάρα» των συνεχόμενων ισοπαλιών-6 συνεχόμενες οι 5 με το ίδιο σκορ 1-1- και με πέναλτι στις καθυστερήσεις ενός πρώην «ερυθρόλευκου» του Πασιένσια, πήρε το τρίποντο μέσα στην Αμβέρσα επί της Αντβέρπ. Ενώ στο Europa League τα πάει καλά, στο πρωτάθλημα έχει ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα με 5 ισοπαλίες και μία ήττα, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που μένει χωρίς νίκη στα πρώτα έξι ματς, οπότε θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τις πιθανότητες της για ένα θετικό αποτέλεσμα, στην 101η μεταξύ τους αναμέτρηση.

1. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
Οι Βαυαροί έχουν επικρατήσει σε 55 από τα προηγούμενα 100 μεταξύ τους ματς στη Bundesliga, με μόλις 23 ήττες και 22 ισοπαλίες. Από καμία άλλη ομάδα δεν έχει ηττηθεί τόσες φορές η Αίντραχτ. Στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα τον περασμένο Φεβρουάριο, η Άιντραχτ είχε επικρατήσει 2-1 στη Φρανκφούρτη.

2. ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει ξεκινήσει και εφέτος εντυπωσιακά, κατακτώντας τους 16 από τους πιθανούς 18 βαθμούς σε αυτές τις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, απολαμβάνοντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Αυτή η συγκομιδή είναι η μεγαλύτερη μετά την περίοδο 2016-17, όταν επίσης είχε συγκεντρώσει16 βαθμούς μετά από τα 6 πρώτα ματς.

3. Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΤΖΟΣΟΥΑ ΚΙΜΙΧ
Ο Τζόσουα Κίμιχ έχει πετύχει τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα και έχει συμμετάσχει λοιπόν άμεσα σε γκολ της ομάδας του, σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία (τρία γκολ, μία ασίστ). Ο Γερμανός διεθνής δεν έχει καταγράψει ποτέ συμμετοχή σε γκολ, σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

4. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ
Η Μπάγερν έχει δώσει ελάχιστες ευκαιρίες στην Άιντραχτ να μη φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το Μόναχο. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν κάθε μία από τις τελευταίες 12 συναντήσεις τους με τους «αετούς» στο Allianz Arena, ενώ η τρέχουσα πορεία της με 30 εντός έδρας παιχνίδια της Bundesliga χωρίς ήττα (25 νίκες, 5 ισοπαλίες), μιλά επίσης από μόνη της για τη δύναμη του γηπέδου της.

5. ΟΙ «ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ
Η Άιντραχτ μετράει 5 ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος, όπως λέγαμε και πριν οι τέσσερις με το ίδιο σκορ (1-1). Μάλιστα η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ, τη μοναδική φορά που έχει φέρει 5 σερί ισοπαλίες στη μεγάλη κατηγορία, είναι στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2020. Ο Πολωνός Λεβαντόφσκι βλέπει Άιντραχτ και «δαιμονίζεται», καθώς έχει πετύχει 16 γκολ σε 22 αγώνες με την Αίντραχτ και έξι τέρματα στους 4 τελευταίους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.