Μπάγερν: Έχει εξασφαλισμένη την προπονητική ο Μίλερ!

O Τόμας Μίλερ παραμένει στα 32 του χρόνια κομβικός παίκτης για τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός, είναι ίσως ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες που παίζουν ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο, έχοντας χτίσει μια «λαμπερή καριέρα», με ικανότητα να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις και απίστευτη οξυδέρκεια στο παιχνίδι του. Σε 586 παιχνίδια με τους Βαυαρούς, μετράει 216 γκολ και 220 ασίστ!

Απίστευτα νούμερα για έναν ποδοσφαιριστή που τον αγαπούν όλοι οι προπονητές. Το ίδιο και ο Νάγκελσμαν που σε ένα απόσπασμα που καταγράφηκε από τον δημοσιογράφο Μάνουελ Μπόνκε, ο 34χρονος εκφράζει την ικανοποίησή του για την προπονητική ικανότητα του Μίλερ μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας προπονητής το λέει αυτό για τον Μίλερ. Το έλεγε συχνά και ο προκάτοχος του Χάνσι Φλικ πέρυσι, όταν η ομάδα αγωνιζόταν για την κατάκτηση κάθε τροπαίου.

Για κάθε παίκτη που «ευδοκιμεί» με τη νοημοσύνη του στο παιχνίδι, αυτό πρέπει να είναι το πιο σημαντικό κομπλιμέντο που θα μπορούσε ποτέ να δεχτεί κάποιος. Ο Μίλερ έχει πλέον ανακηρυχθεί «de-facto» βοηθός προπονητή από δύο συνεχόμενους προπονητές της Μπάγερν Μονάχου και οι δύο διάσημοι για την τακτική τους οξυδέρκεια.

Άλλωστε διαθέτει ένα εκρηκτικό μίγμα. Την οξυδέρκεια του και το γεγονός ότι έπαιξε για μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά της προπονητικής καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Με Λουίς Φαν Χάαλ, Γιουπ Χάινκες, Πεπ Γκουαρντιόλα, Χάνσι Φλικ και τώρα με τον Νάγκελσμαν. Φανταζόμαστε ήδη λοιπόν τον Μίλερ από τον πάγκο, να «γαβγίζει» για τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθεί στο γήπεδο η επόμενη γενιά Βαυαρών σταρ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.