Βόλφσμπουργκ – Λειψία 1-0 : Έσπασε την κατάρα (hls)

Η Βόλφσμπουργκ έσπασε την κατάρα. Μετά από οκτώ επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο πέτυχε την πρώτη νίκη της απέναντι στην Λειψία. Χρυσός σκόρερ ο Ρουσιγιόν.

Ματς σε χαμηλούς ρυθμούς με αρκετή ένταση, δυνατές μονομαχίες και νευράκια για τις δύο καλύτερες άμυνες της Μπουντεσλίγκα από το καλοκαίρι του 2020 και μετά.

Μοναδικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Μπάκου που απέκρουσε ο Γκουλάτσι (13′) και μια κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα που έσωσε ο τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καστέιλς (39′).

Το δεύτερο άρχισε με γκολ για την Βόλφσμπουργκ στην πρώτη φάση με την άμυνα της Λειψίας να ξεχνάει τον Ρουσιγιόν (52′) και αυτός να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ μετά από δύο χρόνια.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να κλειδώσουν την νίκη με Βέγκχορστ (58′) και Μπάκου (59′) και γύρισαν στην άμυνα.

Η Λειψία μέχρι το τέλος έφτιαξε μια σπουδαία φάση αλλά ο Όρμπαν (78′) δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βόλφσμπουργκ για πρώτη φορά στην ιστορία της κάνει το τρία στα τρία στην Μπουντεσλίγκα και είναι μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Βόλφσμπουργκ (4/2/3/1) : Καστέιλς – Μπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς,Ρουσιγιόν – Σλάγκερ (70′ Γκιλαβογκί), Άρνολντ – Μπάκου, Φίλιπ (78′ Νμέτσα), Στέφεν (88′ Μαρμούς) – Βέγκχορστ

Λειψία (4/2/3/1) : Γκουλάτσι – Κλόστερμαν, Όρμπαν, Σιμακάν (86′ Μουκιέλ), Γκβάρντιολ (86′ Μπρόμπεϊ) – Άνταμς (86′ Καμπλ), Χαϊνταρά (58′ Λάιμερ) – Ζόμποσλαϊ (68′ Πόουλσεν), Φορσμπέργκ, Νκουνκού – Αντρέ Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.