Φράϊμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-2 : Ανώδυνη γκέλα και ρεκόρ! (hls)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ματς της πρωταθλήτριας Μπάγεερν Μονάχου στο Χόφενχαϊμ σε ένα ματς όπου "γιόρτασε" ο Λεβαντόφσκι και πανηγύρισαν, σαφώς, περισσότερο οι γηπεδούχοι!

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου αναζητώντας κίνητρα για μια παράσταση πρωταθλήτριας στο Φράϊμπουργκ, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα, βρήκε ένα ιδανικό στο πρόσωπο του Πολωνού Λεβαντόφσκι ο οποίος με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 26ο λεπτό έφτασε τα 40 φέτος στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το προ 49 χρόνων επίτευγμα του Γκερντ Μίλερ!
Το πανηγύρισε ο φορ των Βαυαρών μαζί με τους συμπαίκτες του
, αλλά μετά οι γηπεδούχοι – σε μια πολύ καλή δικιά τους χρονιά – ύψωσαν το ανάστημά τους ισοφαρίζοντας τρία λεπτά αργότερα με τον Γκούλντε.
Στο 53΄ ο Σανέ με προβολή και έλεγχο… VAR ξανάδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές όμως στο 81’ ο Γκιούντερ διαμόρφωσε το τελικό 2-2
Η Μπάγερν δεν έχασε πολλά πράγματα, σε μια χρονιά όχι τόσο εύκολη για την ίδια όσο δείχνει η βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της.
Ο Λεβαντόφσκι θα έχει, λογικά, την ευκαιρία να «σπάσει» το ρεκόρ του κορυφαίου «κανονιέρη» στην Μπουντεσλίκα και η Χόφενχαϊμ μπορεί να απολαύσει την αύρα ενός θετικού αποτελέσματος λίγο πριν το φινάλε της σεζόν..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.