Φλαμένγκο: Ο Ζε Ελίας άσκησε κριτική στον Ραφίνια

Ο Μοεντίμ Ζε Ελίας έσπευσε να ασκήσει κριτική στον Ραφίνια, μετά τα παράπονα που έκανε για τη στάση της Φλαμένγκο, στην επιθυμία του να επιστρέψει στο ρόστερ της.

Ο Μοεντίμ Ζε Ελίας έσπευσε να ασκήσει κριτική στον Ραφίνια, μετά τα παράπονα που έκανε για τη στάση της Φλαμένγκο, στην επιθυμία του να επιστρέψει στο ρόστερ της. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε για τον συμπατριώτη του πως δε γνωρίζει πως λειτουργεί μια ομάδα και για αυτό τον λόγο δε θα έπρεπε να ασκεί κριτική.

Χαρακτηριστικά, ο Ζε Ελίας δήλωσε για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών: “Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δε χρειάζεται να ασχολείται με την πολιτική των συλλόγων. Δεν είναι ούτε αθλητικός διευθυντής ούτε αντιπρόεδρος ούτε καν αυτός που διοικεί το σύλλογο. Περίμενε τη Φλαμένγκο επειδή ήθελε αποκλειστικά να επιστρέψει στην ομάδα. Το ήθελε γιατί πέρασε μία υπέροχη χρονιά και πίστευε ότι μπορούσε να επιστρέψει. Το θέμα είναι ότι φεύγοντας η Φλαμένγκο αναγκάστηκε να πάρει παίκτη και πληρώνει πολύ καλά τον Μαουρίσιο Ίσλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.