Αποθέωση για την Παλμέιρας! (video)

H Παλμέιρας είναι κοντά στον πρώτο της τίτλο στην Βραζιλία μετά από 22 χρόνια και οι οπαδοί της την ξεπροβόδισαν με εντυπωσιακό τρόπο πριν το ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο.

H Παλμέιρας είναι κοντά στον πρώτο της τίτλο στην Βραζιλία μετά από 22 χρόνια και οι οπαδοί της την ξεπροβόδισαν με εντυπωσιακό τρόπο πριν το ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η «Βερντάο», είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση της Σέριε Α μετά από δεκαετίες, καθώς είναι τέσσερις πόντους μπροστά από την δεύτερη Φλαμένγκο και έχει ακόμα να δώσει τέσσερα ματς, ενώ η αντίπαλός της τρία.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η Παλμέιρας αντιμετωπίζει την Μινέιρο στο Μπέλο Οριζόντε και κατά την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο του Σάο Πάουλο, χιλιάδες οπαδοί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, σε μία προσπάθεια να εμψυχώσουν τους παίκτες.

Η ανυπομονησία για την κατάκτηση του τίτλου είναι έκδηλη, αν και ούτε οι οπαδοί ούτε οι παίκτες τολμούν να προφέρουν ακόμα τις λέξεις «τίτλος» και «πρωταθλητές».

Κι αυτό γιατί το 2009 η Παλμέιρας είχε βρεθεί σε πλεονεκτική θέση για την πρωτιά, καθώς δέκα αγωνιστικές πριν από το τέλος είχε διαφορά πέντε πόντων από τους διώκτες της, όμως κατέρρευσε στην τελική ευθεία με μία ισοπαλία και εννέα ήττες!

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και φανταστείτε τι έχει να γίνει αν τελικά η δημοφιλής ομάδα φτάσει στον στόχο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.