Σάο Πάουλο: Θέλει να παίξει στο Μουντιάλ ο Χάμες (video)

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε πως θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, πριν εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα τρία χρόνια και πως πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθει σωματικά. Παράλληλα, ο 32χρονος παίκτης δήλωσε πως θέλει ένα καλό φινάλε στην καριέρα του. Τη φετινή σεζόν, ο Ροντρίγκες έχει ένα γκολ και μια ασίστ σε πέντε ματς με τη Σάο Πάουλο.

Αρχικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε στο Twitch του Ζεράρ Πικέ: «Η ιδέα είναι να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να σκεφτώ καλά τα πράγματα. Θέλω να αποσυρθώ σε μια μεγάλη διοργάνωση ή σε μια καλή ομάδα, για αυτό εκμεταλλευτείτε με και δείτε με σε αυτά τα 3 χρόνια, που μπορεί να είναι τα τελευταία 3 χρόνια της καριέρας μου. Δεν ξέρω ακόμα, το σκέφτομαι καλά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αν νιώθω καλά σωματικά και ψυχικά, για να παίξω άλλα δύο χρόνια, θα το κάνω, αλλά ακόμα δεν ξέρω. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε αυτά τα τρία χρόνια».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.