Κορίνθιανς: Δυσαρέσκεια για την πώληση του Μοσκάρντο

Ο Αουγκούστο Μέλο δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την πώληση του Γκαρμπιέλ Μοσκάρντο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα απέκτησε τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό για το οποίο είχε συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση της Κορίνθιανς. Ο Μέλο, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας, θεωρεί πως το συγκεκριμένο ποσό είναι μικρό και πως θα ήθελε να παραμείνει ο νεαρός παίκτης περισσότερο στο ρόστερ της ομάδας του.

Αρχικά, ο Μέλο δήλωσε: «Είναι ένας παίκτης με λίγο χρόνο στον επαγγελματικό κόσμο, θα ήθελα να μείνει πολύ περισσότερο. Αλλά δυστυχώς, ο κύκλος έφθασε στο τέλος του. Το μυαλό του είναι αλλού, του δόθηκε η ελευθερία να διαλέξει, να είναι ευτυχισμένος. Και προς αυτό οδεύουμε. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Όλοι οι άλλοι παίκτες είδαν τους μισθούς τους να αυξάνονται, όπως και τις ρήτρες αποδέσμευσής τους. Γιατί δεν έκαναν το ίδιο και με αυτόν τον παίκτη; Όταν με ρώτησαν σχετικά, τους είπα ότι ήμουν αντίθετος με την αποχώρησή του. Δε θέλω να τον πουλήσω. Το παιδί πέρασε καλά τρεις-τέσσερις μήνες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μίλησα ακόμη και με τον παίκτη. Του είπα: «Είμαι κατά της μεταγραφής σου, έχεις πολλά ακόμα να προσφέρεις στην Κορίνθιανς, πρέπει να ωριμάσεις, να μας δώσεις τίτλους. Μπορείς να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να πας στην εθνική ομάδα. Θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε για 40-45 εκατομμύρια ευρώ. Παρέμεινα σε αυτήν τη θέση. Υπήρξε μια νέα συζήτηση, είπα πάλι όχι σε μια προσφορά 20 εκατομμυρίων ευρώ, εκτός από το ότι εμείς δε γνωρίζαμε τη ρήτρα αποδέσμευσης».

Τέλος, ο Μέλο συμπλήρωσε: «Δυστυχώς, το γεγονός είναι ότι σήμερα το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης είναι χαμηλότερο από αυτό που μας προσφέρεται. Οπότε εάν δε δεχθούμε, το παιδί θα φύγει σε χαμηλότερη τιμή. Όταν καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο, βλέπεις το πρώτο μισό της σεζόν του παίκτη και βλέπεις τον προπονητή να τον ανεβάζει στην πρώτη ομάδα, αυτές οι αλλαγές θα έπρεπε να είχαν γίνει. Δε θα κόστιζε τίποτα και θα ήμασταν σε μια πιο άνετη κατάσταση. Τώρα μπορούν να έλθουν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, να πληρώσουν τη ρήτρα και τελείωσε. Όταν ήλθαν για να μιλήσουμε, η προσφορά ήταν 20 εκατ. ευρώ. Από τη στιγμή που είπα όχι, ανέβηκε στα 22 εκατ. ευρώ. Η άρνησή μου βοήθησε να πάρω καλύτερη τιμή, αλλά υπάρχει σαφώς βλάβη λόγω αυτής της χαμηλής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.