Μπάτσα από Βαλβέρδε στην Μπάρτσα

Η Μπιλμπάο συνέτριψε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και βρίσκεται αγκαλιά με το Σούπερ Καπ.

Η Μπιλμπάο συνέτριψε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και βρίσκεται αγκαλιά με το Σούπερ Καπ. Οι Καταλανοί, δύο μέρες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, παρουσιάστηκαν για ακόμα μία φορά με πολλές αμυντικές αδυναμίες. Το σύνολο του Βαλβέρδε τιμώρησε τους πρωταθλητές Ισπανίας και τους έδωσε ένα… σκληρό μάθημα.

Ο Λουίς Ενρίκες είδε την ομάδα του για δεύτερο σερί παιχνίδι να δέχεται τέσσερα γκολ, ωστόσο αυτή την φορά η επίθεση δεν έπιασε ποτέ… δουλειά και κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα γνώρισε μία βαριά ήττα. Τη Δευτέρα στη ρεβάνς στο Καμπ Νου η παρέα του Μέσι θα πρέπει να βρει απαντήσεις και να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση…

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Σαν Χοσέ στο 13′ με σουτ από το κέντρο νίκησε τον τερ Στέγκεν, ο οποίος είχε βγει εκτός περιοχής για να διώξει. Στο 53′ ήρθε η σειρά του μεγάλου πρωταγωνιστή του ματς. Ο Αντούριθ με κεφαλιά βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του. Ο υψηλόσωμος επιθετικός λίγα λεπτά αργότερα “χτύπησε” ξανά και με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τα λάθη στην άμυνα της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και έτσι στο 68′ ο Αντούριθ με εκτέλεση πέναλτι, που έκανε ο Ντάνι Αλβες, ολοκλήρωσε το χατ τρικ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπιλμπάο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.