Στο “μικροσκόπιο” Πάρντο, Μιραλάς

Ο Ζορζ Λέεσκενς έχει στα υπόψη του τους Ούρκο Πάρντο και Κέβιν Μιραλάς για την εθνική Βελγίου

Ο Ζορζ Λέεσκενς έχει στα υπόψη του τους Ούρκο Πάρντο και Κέβιν Μιραλάς για την εθνική Βελγίου. Τους δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρακολούθησε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Βελγίου, Βάντε Βάλε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο οποίος αποκάλυψε τα σχέδια του ομοσπονδιακού τεχνικού. Μιλώντας στην  «SportDay» ο Βαντε Βάλε, είπε:
Για τον Πάρντο: Την Κυριακή ο Ούρκο δεν είχε πολύ δουλειά, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Ο κύριος Λέεσκενς τον έχει δει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο εγώ τον παρακολουθώ κάθε εβδομάδα. Παίρνω dvd από τους αγώνες του Ολυμπιακού και βλέπουμε την πρόοδό του. Αποφασίσαμε, όμως, να τον δούμε και από κοντά. Αυτό κάνει καλό στον ίδιο τον Πάρντο, όταν γνωρίζει ότι έρχονται να τον παρακολουθήσουν».
Για ενδεχόμενη κλήση του Βέλγου πορτιέρο στην εθνική: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τη θέση του τερματοφύλακα, οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω ακόμα»
Για τον Μιραλάς: «Είδα και τον Κέβιν. Ισχύει ότι και για τον Πάρντο. Απλά στην περίπτωσή του ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος στη θέση που παίζει. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες στην επίθεση. Είναι καλό, όμως, που τον είδαμε να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.