Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση! (highlights)

Στο βελγικό ντέρμπι ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Σταντάρ και της Άντερλεχτ που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για περίπου 15 λεπτά, στο 85΄!

Απόλυτο αφεντικό η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ ηταν το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Σταντάρ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντράιερ μόλις στο πέμπτο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τον Κανγκά στο 17 και το 18.

Η ομάδα ου Ρίκερ, προηγήθηκε στο 31. Ο Σαρντελά με βαθιά μπαλιά από την άμυνα, βρήκε τον Στρένκενς που με φοβερό σουτ έκανε το 1-0.

Η αποβολή έκανε δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων.

Η Άντερλεχτ είχε τις ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημαντικό βέβαια είναι πως πέτυχε γκολ στο 51 με τον Ντράιερ, ενώ η Σταντάρ, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 58, όταν ο Πράις αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για φάουλ στον Εντιαγέ. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, κιυκλοφορούσαν με ευκολία την μπάλα και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από την ομάδα του Χέφκενς.

Στο 85, οι οπαδοί της Σταντάρ έριξαν αντικείμενα στους οπαδούς της Άντερλεχτ που ανταπέδωσαν και έτσι ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για σχεδόν 15 λεπτά.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι παρέμεινε το 2-0 μέχρι το τέλος, δίνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά στην Άντερλεχτ.

Άντερλεχτ: Ντουπέ, Σαρντελά, Ντεμπάς, Βερτόνγκεν, Εντιαγέ(88΄Πατρίς), Ριτς, Βερσέρεν, Ντιλέινι(80΄Ασιμέρου), Ντράιερ, Ντόλμπεργκ(71΄Βάσκες), Στρέκενς(80΄Ντεγκρέφ)

Σταντάρ Λιέγης: Ενκινέ, Λαίφης, Ενγκόι, Βανχόσντεν, Τσανάκ(63΄Τζενεπό), Ο΄Νιλ(63΄Χέιντεν), Αλσάτε, Φόσεϊ, Καβάμπε(80΄Σόουα), Κανγκά(63΄Οχάιο), Πράις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.