Μαλίν – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-0: Στον τελικό η Μαλίν (hls)

Η Μαλίν νίκησε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και στον δεύτερο ημιτελικό για να προκριθεί για έβδομη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου.

Η Ζούλε Βάρεγκεμ έδειξε πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μαλίν επιχειρώντας να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από τον πρώτο ημιτελικό στο γήπεδο της στο Κύπελλο Βελγίου, όμως ο Γκαετάν Κούκε είχε σωστή αντίδραση στις περιπτώσεις που παρέστη ανάγκη. Η διάθεση πρωτοβουλίας των φιλοξενούμενων δέχθηκε σοβαρό πλήγμα στο 34ο λεπτό, όταν ο VAR κάλεσε σε on field review το διαιτητή, ο οποίος άλλαξε το χρώμα της κάρτας που είχε δείξει στον Αλεσάντρο Κιράνι, αφήνοντας με δέκα τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλίν είχε τον έλεγχο του ματς και “κλείδωσε” την πρόκριση στον τελικό στο 74ο λεπτό με το τέρμα του Ντέιβιντ Μπέιτς, ενώ λίγο αργότερα είχε δοκάρι με τον Χέρμανς. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον τελικό μετά από το 2019 αναμένοντας τη νικήτρια στον άλλον ημιτελικό ανάμεσα στην Ουνιόν Σεν Σιλουάζ και την Αντβέρπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.