Γκενκ – Αντβέρπ 0-3 : Με Ολλανδικό πλάνο και εκτέλεση σε καίρια σημεία! (hls)

Αποτελεσματική και προπάντων διαβασμένη η Αντβέρπ νίκησε με 3-0 την Γκενκ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Βελγίου! Τα γκολ της ομάδας του Φαν Μπόμελ οι Γιάνσεν (3'), Ντε Λαέτ (42') και Μπαλίκβισα (50')

Με απόλυτη προσύλωση στο αγωνιστικό της πλάνο και αποτελεσματικότητα στα κομβικά σημεία του ματς η Αντβέρπ πήρε αυτό που ήθελε υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο ομάδα του Βελγικού πρωταθλήματος στην πρώτη της εντός έδρσς ήττα σε επίσημο ματς από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το εντυπωσιακό μα όχι και τόσο άδικο 0-3 που σχεδίασε ο προπονητής Μαρκ Φαν Μπόμελ στηριζόμενος στους τρεις συμπατριώτες του, τον εξαιρετικό Στεγκς, τον Έκελγκαμπ και τον Γιάνσεν που έπαιζε στην κορυφή του Ολλανδικού άξονα, ξεκίνησε με γκολ μόλις στο 3′. Στην κόντρα η μπάλα άλλαξε γρήγορα πόδια και κατέληξε στα δίχτυα από το σουτ του Γιάνσεν.

Ότι καλό είχε να επιδείξει η γηπεδούχος ομάδα, το φανέρωσε από το 10ο ως το 30ο λεπτό, όταν πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Λίγο πριν το φινάλε ο Ντε Λαέτ που προωθήθηκε με σουτ έκανε το 0-2 και ο τακτικός αιφνιδιασμός της Αντβέρπ ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου όταν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με στόχο να πιέσουν και δικαιώθηκαν στο 50′ με τον Μπαλίκβισα!

Η Αντβέρπ πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου σε μια έδρα όπου είχε κερδίσει για τελευταία φορά το Σεπτέμβρη του 1993… Ναι, πριν από 30 χρόνια περίπου. Όταν δεν είχαν γεννηθεί τότε σχεδόν κανείς από τους παίκτες που θριάμβευσαν απόψε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.