Θέλει Νόιερ ο Σβαϊνστάιγκερ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνουελ Νόιερ αναφέρθηκε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνουελ Νόιερ αναφέρθηκε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Ο διεθνής Γερμανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως ο τερματοφύλακας της Σάλκε συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου και δεν έκρυψε την επιθυμία να τον έχει συμπαίκτη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Νόιερ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βαυαρούς και από τη νέα σεζόν αναμένεται να μετακομίσει στο Μόναχο.

Ο Σβαϊνστάιγκερ δήλωσε στην εφημερίδα «Die Welt»: «Αν μπορείς να αποκτήσεις τον Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος δεν είναι μόνο ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά είναι και Γερμανός τερματοφύλακας, τότε πρέπει να τον αποκτήσεις. Αν υπάρχει μία ευκαιρία να δυναμώσεις σε μία θέση, τόσο ώστε καμία άλλη ομάδα να μην είναι καλύτερη από εσένα, τότε πρέπει να το κάνεις. Προσωπικά ελπίζω να καταφέρει ο σύλλογος να τον πάρει».

Στην συνέχεια, ο 27χρονος Γερμανός συμπλήρωσε: «Πάντα θα υπάρχουν οπαδοί, οι οποίοι είναι παλαιομοδίτες. Εγώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο χαρακτήρας του. Είναι ήσυχο και ήρεμο άτομο, ενώ στον αγωνιστικό χώρο παραμένει πάντα απόλυτα συγκεντρωμένος. Βάσει του χαρακτήρα του, ταιριάζει σε κάθε ομάδα και μπορεί να “διαβάζει” το παιχνίδι όπως λίγοι. Κάνει τα πράγματα να φαίνονται απλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.