Λεβαντόφσκι: «Θα δώσω ό,τι έχω για την Ντόρτμουντ»

Πιστός στην Ντόρτμουντ δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του από τους «κίτρινους» στην Μπάγερν Μονάχου.

Πιστός στην Ντόρτμουντ δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του από τους «κίτρινους» στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο Πολωνός στράικερ, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπορούσια λήγει το 2014, είχε αρνηθεί να υπογράψει στα τέλη της περυσινής σεζόν την επέκταση της συνεργασίας του και είχε εκφράσει την ελπίδα να ενταχθεί πολύ σύντομα στον «σύλλογο της επιλογής» του.
 
Ύστερα από το… σίριαλ της μεταγραφής του, που κράτησε μήνες, και με τον Λεβαντόφσκι να γινόταν ο δεύτερος παίκτης της Ντόρτμουντ που θα συνέχιζε στην Μπάγερν Μονάχου, μετά τον Μάριο Γκέτσε, η Μπορούσια μπλόκαρε τη μεταγραφή, η οποία θα τής απέφερε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, ο ίδιος φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του το όλο θέμα, καθώς δηλώνει σήμερα στην “Bild”: «Θα δώσω ό,τι έχω για την Ντόρτμουντ. Δεν έχει σημασία τι συνέβη. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Πολωνός είχε πέρυσι μια εξαιρετική σεζόν, καθώς πέτυχε 24 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα και άλλα 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκ των οποίων τα τέσσερα στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ντόρτμουντ, που είδε την περυσινή αγωνιστική περίοδο την… πλάτη της Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις, δεν θα βάλει χρήματα στο ταμείο της, εάν ο παίκτης φύγει ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Πάντως, ο ίδιος τονίζει ότι «όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο, σκέφτομαι μόνο την Ντόρτμουντ. Θέλω να δώσω ό,τι έχω και να είμαι επιτυχημένος».
Πριν από λίγες ημέρες ο Λεβαντόφσκι πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του για τη νέα σεζόν, καθώς η Ντόρτμουντ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας, επικρατώντας 4-2 της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, ο 24χρονος επιθετικός δηλώνει… αχόρταγος, καθώς υπογράμμισε: «Ελπίζω αυτός να μην ήταν ο τελευταίος τίτλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.