Ρεάλ Μαδρίτης και Άιντραχτ μιλάνε για Γιόβιτς

Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ρεάλ Μαδρίτης για την μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς. Οι Γερμανοί θέλουν εβδομήντα εκατομμύρια Ευρώ.

Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ρεάλ Μαδρίτης για την μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς. Οι Γερμανοί θέλουν εβδομήντα εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Σέρβος επιθετικός που και φέτος έκανε εκπληκτικά πράγματα με την Γερμανική ομάδα σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει το άλμα από την Άιντραχτ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Άιντραχτ ζητάει εβδομήντα εκατομμύρια Ευρώ και η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να παζαρεύει την τιμή. Οι μερένχες θέλουν να δώσουν λιγότερα χρήματα και να παραχωρήσουν και παίκτες στην Γερμανική ομάδα. 

Οι μαδριλένοι προσφέρουν τους Ραούλ ντε Τομάς, Μαριάνο, Πέδρο και Βαγέχο. Ο τελευταίος μάλιστα είναι ένας από τους παίκτες που έχουν παίξει στην Γερμανική ομάδα ως δανεικοί από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις την τελευταία επταετία!

Η Άιντραχτ θέλει μόνο τα χρήματα καθώς το 30% όσων χρημάτων πάρει πρέπει να πάει στην Μπενφίκα που έχει ποσοστό μεταπώλησης. Αν πάρει τα εβδομήντα εκατομμύρια η Άιντραχτ θα της μείνουν 49 εκατομμύρια Ευρώ ενώ έχει δώσει και έξι για να τον αποκτήσει άρα μένουν ουσιαστικά 43 εκατομμύρια Ευρώ στα ταμεία!

Αν δεχτεί πενήντα εκατομμύρια και παίκτες… θα της μείνουν στα ταμεία 29 εκατομμύρια. Ψίχουλα για έναν απίστευτο επιθετικό που αρκετοί παρομοιάζουν ήδη λόγω τρόπου παιχνιδιού με τον Σουάρες ή τον Αγουέρο!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.