Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Μπάμπα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα.

Ο 20χρονος κάνει εξαιρετική χρονιά με την Άουγκσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα κι έχει ήδη μπει στις σημειώσεις, προς μεταγραφή, σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων με τις Ατλέτικο, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι και Σάλκε να καλοβλέπουν την απόκτησή του!

Στο γκρουπ των ενδιαφερομένων μπήκε και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την Bild, με τον νεαρό αριστερό μπακ να έχει αποφασίσει πώς θα δεν θα συνεχίσει στη βαυαρική ομάδα τη νέα σεζόν. Και η Άουγκσμπουργκ προτίθεται να τον πουλήσει στο κατάλληλο αντίτιμο, μια και ήδη ο Αφρικανός έχει ανεβάσει τις μετοχές του μετά τη μεταγραφή του από την Γκρόιτερ Φιρτ.

Το ποσό που θα δοθεί στην Άουγκσμπουργκ, είτε από τη Ρεάλ είτε από άλλο κλαμπ, για τον Μπάμπα θα είναι μεγαλύτερο των δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.