Μπάγερν, Βαυαρία, τρομοκρατία!

Εδώ μιλάμε για τρομοκρατική οργάνωση! Σε περίπατο μετέτρεψε το «ντέρμπι» με τη Ντόρτμουντ η Μπάγερν Μονάχου και με το ευρύ 5-1 συνέχισε το απόλυτό της στη Μποντεσλίγκα.

Εδώ μιλάμε για τρομοκρατική οργάνωση! Σε περίπατο μετέτρεψε το «ντέρμπι» με τη Ντόρτμουντ η Μπάγερν Μονάχου και με το ευρύ 5-1 συνέχισε το απόλυτό της στη Μποντεσλίγκα. 

Οι Βαυαροί έφτασαν γρήγορα στο 2-0 με τον Μίλερ να σκοράρει στο 26’ και στο 35’ ωστόσο ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε προς στιγμή την εντύπωση πως το παιχνίδι θα ήταν ανταγωνιστικό, μειώνοντας σε 2-1 στο 36’. 

Ωστόσο, τα πάντα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αφού πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, ο Λεβαντόφσκι σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, κάνοντας το 3-1. Ο Πολωνός «χτύπησε» και πάλι στο 58’ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γκέτσε (4-1), ενώ ο τελευταίος και επίσης πρώην Βεστφαλός, έδωσε ντροπιαστικές διαστάσεις στην ήττα της ομάδας του Τούχελ, γράφοντας το 5-1 στο 66’. 

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα, συνέχισε τη… μοναχική της πορεία στην κορυφή έχοντας 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και 24 βαθμούς, ενώ η Ντόρτμουντ ακολουθεί στο -7 (17). 

Με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Κώστα Σταφυλίδη να αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτο, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Άουγκσμπουργκ έμειναν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με αυτογκόλ του Λένο ενώ ο Μπελαράμπι ισοφάρισε για τις «ασπιρίνες» στο 39’.

Ο Τσαλχάνογλου έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στη Λεβερκούζεν αφού αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 71’, με την ομάδα του να φτάνει τους 13 βαθμούς. Στην προτελευταία θέση μαζί με το Ανόβερο έμεινε η Άουγκσμπουργκ έχοντας 5 πόντους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.