Νίκες για Ντόρτμουντ, Μπάγερν

Εύκολα ή δύσκολα, Ντόρτμουντ και Μπάγερν πήραν τους τρεις βαθμούς στιες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η πρώτη νίκησε 1-0 τη Λεβερκούζεν και παραμένει στην κορυφή, ούσα στο +2 από τη δεύτερη που νίκησε στο Μόναχο με 2-0 την Καϊζερσλάουτερν.

Εύκολα ή δύσκολα, Ντόρτμουντ και Μπάγερν πήραν τους τρεις βαθμούς στιες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η πρώτη νίκησε 1-0 τη Λεβερκούζεν και παραμένει στην κορυφή, ούσα στο +2 από τη δεύτερη που νίκησε στο Μόναχο με 2-0 την Καϊζερσλάουτερν. Ντεμπούτο με «Χ» στη Βρέμη για τον Μπάμπελ.
 
Στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα» η Ντόρτμουντ δεν επηρεάστηκε από την έλλειψη επιθετικής διάθεσης και ρίσκου της Λεβερκούζεν. Με γκολ του Καγκάβα νίκησε 1-0 την ελλιπέστατη αντίπαλό της και την άφησε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι για ένατη φορά (δεν είναι όλα νίκες) στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
 
Στη Βαυαρία, η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν (έντεκα αγώνες χωρίς νίκη) και με γκολ του Γκόμεζ και Μίλερ πήρε τη νίκη με 2-0 μένοντας σε απόσταση βολής από την πρωταθλήτρια.
 
Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Μάρκους Μπάμπελ στον πάγκο της Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθμό (1-1) κόντρα στη Βέρντερ και έσπασαν μερικά αρνητικά ρεκόρ που είχαν στη συγκεκριμένη πόλη (μετρούσαν μόνο ήττες και δεν είχαν προηγηθεί ποτέ στο σκορ).
 
Ένα βαθμό πήρε η Μάιντς στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 89′ στο ματς με το Αννόβερο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν για έβδομο ματς χωρίς νίκη. Τέλος, η Στουτγκάρδη που ήταν επτά ματς χωρίς νίκη, ξέσπασε πάνω στη Χέρτα (έμεινε με δέκα παίκτες από το 30′, λόγω αποβολής του Οτλ). Τη σύντριψε με 5-0 και την άφησε λίγο πάνω από τη ζώνη του. άγχους.
 
Η εξέλιξη των σκορ
Μπάγερν – Καϊζερσλάουτερν 2-0
1-0       (6) Γκόμεζ
2-0       (30) Μίλερ
 
Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-0
1-0       (45) Καγκάβα
 
Μάιντς – Αννόβερο 1-1
1-0       (7) Ζιντάν
1-1       Σόμπιχ (89)
 
Στουτγκάρδη – Χέρτα 5-0
1-0       (24) Ιμπίσεβιτς
2-0       (28) Χάρνικ
3-0       (31) Οκαζάκι
4-0       (41) Χάρνικ
5-0       (58) Χάρνικ
 
Βέρντερ – Χόφενχαϊμ 1-1
0-1       Βέστεργκααρντ (4)
1-1       (90) Αρναούτοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.