Απέδρασε με γκολ στο τέλος η Ζάλτσμπουργκ! (video)

Οι πρωταθλητές Αυστρίας δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στην έδρα της Μάτερσμπουργκ, ωστόσο δύο γκολ στα δύο τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, τους έδωσαν τη νίκη.

Οι παίκτες του Ρόζε είχαν το μυαλό τους στις επικείμενες αναμετρήσεις με την πρωταθλήτρια Σκοπίων, Σκεντία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και εμφανίστηκαν νωθροί κι άκεφοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάτερσμπουργκ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της αυστριακής Bundesliga. Αμφότερες οι ομάδες είχαν κάνει θετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, νικώντας στην πρεμιέρα, με τους πρωταθλητές να μην έχουν καλές αναμνήσεις από τις επισκέψεις του στο «Πάπελσταντιον» αφού από το 2015 και μετά έχουν ηττηθεί τρεις φορές. 

Η Ζάλτσμπουργκ είχε την κατοχή (άνω του 70%) καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο ήταν προβλέψιμη, δεν είχε εμπνεύσεις στο επιθετικό κομμάτι διευκολύνοντας το έργο των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλιστα είδαν δύο φορές την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, μία στο 44’ μετά το βολέ του Κβάζινα από το ύψος του πέναλτι κι άλλη μία στο 55’ από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Κέρσμπαουμερ. 

Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμενε ίδια, με τη Μάτερσμπουργκ να αναχαιτίζει με ευκολία τις ανούσιες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων: εκεί ο Ραμάλιο με μια «οβίδα» από τα 30 μέτρα, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μετά στο βάθος της εστίας του Κούστερ και στην επόμενη φάση, ο Ισραηλινός αρχισκόρερ των πρωταθλητών Μουνάς Νταμπούρ –ήδη 3 γκολ σε δύο αγωνιστικές- διαμόρφωσε το τελικό 0-2, μετά το λάθος του Πέρλακ. 

Μάτερσμπουργκ, «Πάπελσταντιον»
Διαιτητής: Γιούλιαν Βάινμπεργκερ
Κίτρινες κάρτες: Σάλομον 89’, Κβάζινα 90’ – Βολφ 72’, Μιναμίνο 89’

Μάτερσμπουργκ (4-5-1): Κούστερ –  Κέρσμπαουμερ (αρχ.), Μάλιτς, Ορτίθ (19’ Μάρερ), Ρένερ –  Χάνο, Σάλομον, Χέλερ, Έρτχαλερ (65’ Πέρλακ), Γκρούμπερ (57’ Έρχαρντ) – Κβάζινα

Ζάλτσμπουργκ (4-4-2): Στάνκοβιτς –  Εμβέπου, Ραμάλιο, Πόνγκρασιτς, Ούλμερ (αρχ.) –  Σαμασεκού, Γιουνούζοβιτς, Σλάγκερ (61’ Χαϊνταρά), Βολφ (79’ Μιναμίνο) –  Νταμπούρ, Γιαμπό (61’ Πρέβλιακ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.