”Στραβοπάτησε” η Σάλτσμπουργκ

Πρώτη απώλεια για την Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές Ο Γιουνούζοβιτς άνοιξε το σκορ, ο Ντιένγκ το έκλεισε δύο λεπτά αργότερα στο τελικό 1-1.

Πρώτη απώλεια για την Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές Ο Γιουνούζοβιτς άνοιξε το σκορ, ο Ντιένγκ το έκλεισε δύο λεπτά αργότερα στο τελικό 1-1.

Το ”τρένο” της Σάλτσμπουργκ σταμάτησε πάνω στην Ίνσμπουργκ που ήρθε στην ”Redbull Arena” να πάρει θετικό αποτέλεσμα και τα κατάφερε. Η Σάλτσμπουργκ άργησε να βει ρυθμό, της πήρε περίπου δέκα λεπτά όμως βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο Χάνκιτς που έκανε ντεμπούτο στο τέρμα της Ίνσμπουργκ παίρνοντας τη θέση του τραυματία Κνετ. 

Η Σάλτσμπουργκ κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ με ένα γκολ του Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς στο 71ο λεπτό με αρκετή δόση τύχης, όμως η απάντηση της Ίνσμπουργκ ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε με τον Ντιένγκ να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική βάζοντας το τρίτο του γκολ στη σεζόν.

Η Σάλτσμπουργκ στο φινάλε του αγώνα πίεσε για το γκολ της νίκης χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Νταμπούρ, έβγαλε στη γραμμή ο Μάακ, ενώ το σουτ του Ραμάλιο στις καθυστερήσεις απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χάνκιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.