Ανάμεσα στους κορυφαίους της Αυστρίας ο Αυλωνίτης (pic)

Μία ακόμα διάκριση για τον Τάσο Αυλωνίτη, καθώς ο αμυντικός της Στουρμ Γκρατς βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του Αυστριακού πρωταθλήματος μετά από 18 αγωνιστικές.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τάσου Αυλωνίτη με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς είχαν ως αποτέλεσμα του να βρεθεί στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Αυστρίας για τις 18 αγωνιστικές που έχουν ολοκληρωθεί. 

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα που επίλεξε η Άνα Κονοβάλοβα, η οποία είναι Football Analyst στην Football Radar, η οποία ειδικεύεται σε θέματα του Αυστριακού ποδοσφαίρου. 

Ο Αυλωνίτης είναι ένας από τους δύο παίκτες της Στουρμ Γκρατς που βρέθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα μετά από 18 αγωνιστικές και η παρουσία του εκεί αποκτά μεγαλυτέρη αξία αν παρατηρήσει κανείς τους “συμπαίκτες” του, καθώς μεταξύ άλλων είναι ο Χάαλαντ και ο Γιουνούζοβιτς της Ζάλτσμπουργκ, όπως και ο αρχηγός των πρωταθλητών, αριστερός μπακ, Ούλμερ. 

Επίσης, ο έτερος κεντρικός αμυντικός αυτής της ενδεκάδας, ο Γκερνοτ Τράουνερ της Λιντς είχε ψηφιστεί ως ο κορυφαίος Αυστριακός για το 2019, αλλά και το “δεκάρι”, Μίχαελ Λιεντλ της Βόλφσμπεργκερ με θητεία και στη Bundesliga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.