Τα γκολ της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga (videos)

Στην κορυφή πέρασε η Γκλάντμπαχ αφήνοντας δεύτερη την Μπάγερν Μονάχου μετά την νίκη απέναντι στην Άιντραχτ. Δείτε τα στιγμιότυπα από την 9η αγωνιστική στη Γερμανία.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ 4-2

Η Γκλάντμπαχ απολαμβάνει την μοναξιά του ”ρετιρέ” στην βαθμολογία μετά την νίκη κόντρα την Άιντραχτ (4-2). Ο Τουράμ στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ και ο Βεντ λίγο πριν κλείσει το ημιχρονο ανέβασε το δείκτη του σκορ (2-0, 45+). Ο Ντα Κόστα μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 59ο λεπτό, όμως ο Ελβέντι έδωσε μαξιλάρι δύο τερμάτων ξανά στην Γκλάντμπαχ(75′, 3-1).  Στο 79ο λεπτό ο Χιντερέγκερ μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 3-2, και την χαριστική βολή για την Γκλάντμπαχ έδωσε ο Ζακάρια πέντε λεπτά πριν το φινάλε (4-2, 85ο λεπτό).




ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΚ 0-0

Η ομάδα του Γκλάσνερ έχασε ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη κορυφή και να πιάσει την Μπάγερν και την Γκλάντμπαχ μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ που παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού. Πρώτη φορά που δεν σκόραρε η Βόλφσμπουργκ σε αγώνα πρωταθλήματος φέτος.



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. 2-2

Σε ματς με πολλά λάθη και κακές άμυνες Λεβερκούζεν και Βέρντερ έμειναν ισόπαλες. Για τους γηπεδούχους σκόραραν με αυτογκόλ ο Τοπράκ (4′) και ο Αλάριο (58′). Για την Βρέμη οι Ρασίκα (40′) και Κλάασεν (48′). 


ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. 2-1

Δύσκολη νίκη για τους Βαυαρούς. Επικράτησαν 2-1 της νεοφώτιστης Ουνιόν με γκολ των Παβάρ (13′) και Λεβαντόβσκι (53′) με τον Πολωνό να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που σκοράρει στις εννέα πρώτες αγωνιστικές. Για την Ουνιόν μείωσε ο Πόλτερ (86′) λίγο πριν το τέλος.


ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-0

Το ντέρμπι Νούμερο 179 έληξε χωρίς γκολ. Καλύτερη η Σάλκε αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Προβληματισμός στη Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια πλέον έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα ντέρμπι με την Σάλκε.


ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. 2-0

Πρώτη νίκη για την Πάντερμπορν στο φετινό πρωτάθλημα. Με τα γκολ των Σαμπίρι (44′) και Σόνλαου (65′) πήρε το πρώτο φετινό τρίποντο και ελπίδα για την συνέχεια. Η Φορτούνα ξύπνησε μετά το 2-0. Ήταν αργά. 


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ 2-1

Η εντυπωσιακή Φράιμπουργκ λύγισε την Λειψία. Προηγήθηκε αντίθετα με την ροή του αγώνα με τον Χέφλερ (45+) και έφτασε στο 2-0 με τον Πέτερσεν (90′). Μείωσε για την Λειψία ο Κλόστερμαν (90+).


ΧΕΡΤΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-3

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Χόφενχαϊμ. Δίκαιη νίκη στο Βερολίνο. Τα γκολ οι Λοκάντια (33′), Κράμαριτς (38′) και Χιούμπνερ (80′). Για την Χέρτα σκόραραν Λουκεμπάκιο (55′) και Καλού (69′).

ΜΑΪΝΤΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ 3-1

Απόλυτα δίκαιη επικράτηση της Μάιντς. Βρέθηκε να χάνει με γκολ του Τερόντε (14′) αλλά γύρισε το ματς με τους Μποέτιους (21′) και Κουάισον (57′, 82′). 




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.