Με… φόρα η Μπορούσια

Με παρακαταθήκη τις εντυπωσιακές νίκες επί της Γιουνγκ Μπόις στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γκλάντμπαχ μπήκε με το δεξί και στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας 2-1 της Λεβερκούζεν.

Με παρακαταθήκη τις εντυπωσιακές νίκες επί της Γιουνγκ Μπόις στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γκλάντμπαχ μπήκε με το δεξί και στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας 2-1 της Λεβερκούζεν. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου, η Μπορούσια προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Χαν, αλλά το ματς «φούντωσε» στο δεύτερο μέρος.

Ο Πογιανπάλο ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 79′ για την Μπάγερ, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ. Ο Στιντλ στο 85′ νίκησε τον Λένο και έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο για τη Λεβερκούζεν.

Γκλάντμπαχ (Σούμπερτ): Ζόμερ, Βεντ, Γιάντσκε (46′ Βέστεργκααρντ), Στρομπλ, Κρίστενσεν, Ελβέντι, Τραορέ (61′ Τζόνσον), Στιντλ, Χαν (84′ Αζάρ), Κράμερ, Ράφαελ

Λεβερκούζεν (Σμιντ): Λένο, Τόπρακ, Γουέντελ, Γιεντβάι, Τα, Αρανγκίς (78′ Πογιανπάλο), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Μπελαραμπί, Καμπλ, Φόλαντ (64′ Μπραντ), Τσαλχάνογλου (64′ Μεχμέντι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.