Ακόμα ψάχνει την πρώτη νίκη

Η Νυρεμβέργη έμεινε στο 1-1 με τη Μάιντς εντός έδρας και χωρίς νίκη φέτος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην Μπουντεσλίγκα.

Η Νυρεμβέργη έμεινε στο 1-1 με τη Μάιντς εντός έδρας και χωρίς νίκη φέτος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην Μπουντεσλίγκα. Σε ένα παιχνίδι υπό αντίξοες συνθήκες λόγω της συνεχούς δυνατής βροχόπτωσης, οι Βαυαροί προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με γκολ του Νίλσον, αλλά δεν κατάφεραν κρατήσουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Ο Οκαζάκι στο 75′ ισοφάρισε για τη Μάιντς που διατηρήθηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι αντίθετα με 9 πόντους, όλοι από ισάριθμες ισοπαλίες, θα παραμείνουν άλλο ένα Σαββατοκύριακο κάτω απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Νυρεμβέργη (Φερμπέεκ): Σέφερ, Πόγκατετς, Νίλσον, Τσέιντλερ (61′ Φόιλνερ), Πλάτενχαρντ, Χασεμόε, Χλούσεκ, Κιγιοτάκε, Φραντς (69′ Μακ), Γκίντσεκ (79′ Πέκχαρτ), Ντρμιτς

Μάιντς (Τούχελ): Κάριους, Νοβέσκι, Πόσπεχ, Ντίας, Παρκ, Μπελ, Οκαζάκι (78′ Σλίσκοβιτς), Ζίμλινγκ (60′ Ζάλερ), Μίλερ, Γκάις, Πόλτερ (29′ Τσούπο Μοτίνγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.