Θέλει ο Παπασταθόπουλος

Στην αποκάλυψη πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, προχώρησε ο Κλάους Άλοφς.

Στην αποκάλυψη πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, προχώρησε ο Κλάους Άλοφς. Ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ενώ συμπλήρωσε πως τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Τζένοα, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηρστικά, τόνισε στον γερμανικό Τύπο και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Kreiszeitung»: «Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Στην Ιταλία υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι πολλές ομάδες συχνά μοιράζονται τα δικαιώματα ενός παίκτη. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου με τη Μίλαν και τη Τζένοα».

Και συμπλήρωσε: «Στη μέση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής και ασκεί ένα βέτο. Εμείς δεν θα πιέζαμε τόσο για την απόκτησή του, αν δεν είχαμε ένα ξεκάθαρο σημάδι πως θέλει να έρθει στην ομάδα μας. Η απόκτηση αμυντικού αποτελεί για μας προτεραιότητα και μετά θα δούμε τι μπορούμε να διαθέσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας