Ο Έλληνας μπροστά από τη selfie με τον Ζλάταν (pics)

Η σουηδική Aftonbladet έκανε θέμα τον καφέ του Ιμπραϊμοβιτς στη Στοκχόλμη και τη selfie με έναν θαυμαστή του-Ο θαυμαστής είναι Ελληνας και το Novasports.gr επικοινώνησε μαζί του στη Σουηδία

Ο καφές του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στη Στοκχόλμη έγινε θέμα στη σουηδική ιστοσελίδα Aftonbladet. Και πώς να μη γίνει… Πρώτον, είναι ο Ζλάταν. Τελεία. Δεύτερον ο κύριος με τον οποίον πίνει τον καφέ του είναι ο Γιέσπερ Γιάνσον, ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι.

Παρεμπιπτόντως, η Χάμαρμπι είναι ομάδα με την οποία προπονείται ο Ιμπραϊμοβιτς στο διάστημα αυτό της διακοπής των Πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού. 

Ο Ζλάταν σε αυτό το διάστημα, από την Ιταλία, πήγε στην πατρίδα του και κάνει προπονήσεις με τη Χάμαρμπι, ομάδα της Στοκχόλμης στην οποία είναι και μέτοχος εδώ και μερικούς μήνες. Και μάλιστα κατά δήλωσή του θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του. 

Στο θέμα όμως της Aftonbladet υπάρχει και μία ακόμη φωτογραφία. Είναι τραβηγμένη και αυτή από μακριά, όπως και οι υπόλοιπες και δείχνει έναν θαυμαστή του Ζλάταν να πηγαίνει και να βγάζει selfie μαζί του.

Το Novasports.gr φέρνει αυτή την ιστορία -και αυτή την εικόνα- πιο κοντά. Ο κύριος που ζήτησε τη selfie και ο Ζλάταν δέχτηκε είναι Ελληνας, είναι ο Αχιλλέας Κασιδούλης και αυτή είναι η φωτογραφία από την… κανονική πλευρά. 

Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον Αχιλλέα που έχει καταγωγή από τη Γλαύκη της Λάρισας και βρίσκεται στη Σουηδία από τον Ιανουάριο του 2013. Ο ίδιος είναι φίλος της Χάμαρμπι και του ΠΑΟΚ. Εργάζεται σε εταιρεία διανομής ειδών καθαρισμού και για αυτό τον λόγο βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή όπου είναι ένα ξενοδοχείο και είδε την παρέα. 

Η συνέχεια ανήκει στον ίδιο τον Αχιλλέα. 

Είπε: “Αυτό έγινε στην Strandvägen. Στο ξενοδοχείο Diplomat Hotel. Η περιοχή Strandvägen, είναι η παραλία της Στοκχόλμης, με μαγαζιά, καφέ, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Είχα πάει εκεί για την εργασία μου”. 

Πρόσθεσε: “Τους χαιρέτησα και τους δύο, και τον Ζλάταν και τον αθλητικό διευθυντή της Hammarby, τον Jesper Jansson. Του είπα, “Ζλάταν μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία;”. Χαμογέλασε και είπε ναι..”

Συμπλήρωσε: “Και όταν έφυγα τους είπα heja Bajen…σαν να λέμε Χάμαρμπι, ολέ. Bajen λένε αλλιώς τη Χάμαρμπι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.