Τεν Χαγκ: «Θεωρώ ότι προοδεύουμε»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γαλατάσαραϊ (3-3) και ανέφερε ότι η ομάδα του είναι σε ανοδική πορεία.

Την ευθύνη για την απώλεια βαθμών πήρε πάνω του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το παιχνίδι της με την Γαλατάσαραϊ λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του.

Να θυμίσουμε ότι πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται νίκη επί της Μπάγερν στο «Ολντ Τράφορντ» και ταυτόχρονα ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου για να προκριθούν στους «16» του Champions League.

Όπως ανέφερε :

«Η ευθύνη πάντα είναι δική μου. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια, όπως με τη Γαλατά εντός και την Κοπεγχάγη εκτός έδρας. Παίξαμε πολύ καλά και πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, αλλά και να τους ασκήσω κριτική, γιατί δεν αμυνόμαστε όπως θα έπρεπε. Όταν προηγείσαι με 3-1 δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

«Έχουμε ένα πρότζεκτ και προχωράμε μπροστά, προοδεύουμε. Πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και ξέρω ποια βήματα πρέπει να κάνουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας επιθετικά, δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.