Λατρεία για Μαυροπάνο 

Ο Κωσταντίνος Μαυροπάνος πρόλαβε να παίξει τέσσερα παιχνίδια με την φανέλα της Νυρεμβέργης και αμέσως λατρεύτηκε.

Ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής. Σε τέσσερα παιχνίδια με την Νυρεμβέργη έχει κερδίσει την αγάπη όλων και έχει βοηθήσει ήδη την ομάδα να ξεφύγει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Με την Χάιντενχαϊμ  με ένα φοβερό τάκλιν πάνω στην γραμμή κράτησε το 2-2 και δέχτηκε το φιλί του τερματοφύλακα Κρίστιαν Ματένια.

“Είναι ένα σούπερ παιδί, σούπερ τύπος. Ήρθε από την Άρσεναλ και ακούει ότι του λέμε. Αυτό δεν συμβαίνει με όλους τους παίκτες από την εμπειρία που έχω με παίκτες που μπορει να αφήνουν ομάδες σαν την Άρσεναλ για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας” είπε ο έμπειρος μέσος Γιοχάνες Γκάις.

“Ο Ντίνος είναι εξαιρετικός. Από την πρώτη ημέρα δουλεύει σκληρά, είναι σοβαρός, προσπαθεί να επικοινωνήσει και να είναι μέσα σε όλα. Σίγουρα είναι νίκη για εμάς ότι τον έχουμε στο ρόστερ” είπε ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Γκέοργκ Μάργκραϊτερ.

“Ήταν καταπληκτικός με την Χάιντενχαϊμ και όμως ήταν στεναχωρημένος γιατί ο παίκτης που μάρκαρε σκόραρε. Αυτός πάντως δείχνει και τον χαρακτήρα του. Είναι εκνευρισμένος με το λάθος του. Ακόμα και στα αποδυτήρια είχε κατεβασμένο κεφάλι παρά το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε. Από αυτό καταλαβαίνω πολλά” πρόσθεσε ο προπονητής του Γενς Κέλερ. 

Με τον Μαυροπάνο στην ενδεκάδα, σε τέσσερα ματς η Νυρεμβέργη έχει κρατήσει δύο φορές το μηδέν στην εστία. Κάτι που πέτυχε πέντε φορές στα πρώτα δεκαοκτώ ματς της σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.