Χρήστος Τζόλης: Λιγότερη ελληνική τραγωδία και περισσότερη ελληνική φωτιά!

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, του αναγέννησε την καριέρα. Μετά τη μεταγραφή του στη Νόριτς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το 2021 σύμφωνα με το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES), εξαφανίστηκε από το προσκήνιο.

Οι τραυματισμοί του Χρήστου Τζόλη και η δυσκολία προσαρμογής, έκαναν δύσκολη τη διαδρομή Νόριτς-Τβέντε-Νόριτς και πάλι, μετά την εξάμηνη παραμονή του στην ολλανδική ομάδα. Στην Φορτούνα Ντίσελντορφ ήρθε η δικαίωση. 15 γκολ και 6 ασίστ σε 23 αγώνες πρωταθλήματος. Δεύτερος σκόρερ στη Bundesliga 2, πίσω από τον έμπειρο Ρόμπερτ Γκλάτσερ (Αμβούργο), που έχει ένα γκολ παραπάνω.

Ίσως και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να έγιναν κάποια λάθη, αλλά η σημαντική παράμετρος σε αυτή την υπόθεση, είναι η εμπιστοσύνη που του έδειξε όλος ο οργανισμός των Βεστφαλών, με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή του. Και δεν το λέω εγώ, το είχε πει λίγες ημέρες πριν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

«Αισθάνομαι πολύ καλά και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη φάση της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Ο Ντάνιελ (Τιούν) πίστεψε σε μένα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν είχα ποτέ προπονητή που να πίστευε τόσο πολύ σε μένα. Τον εκτιμώ πολύ, ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο».

Η σχέση είναι λοιπόν Τζόλη-προπονητή είναι αμφίδρομη. Ο ένας επιδρά στον άλλον και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο. Ο Ντάνιελ Τιούν από την πλευρά του… προσεύχεται να έχει κοντά του και την επόμενη σεζόν τον Τζόλη. «Θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να τον ξαναδώ με την ερυθρόλευκη φανέλα το καλοκαίρι. Θα ήταν ωραίο. Θα κρατήσω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για αυτόν!», τόνισε με έμφαση στις δηλώσεις του στο «Norwich Evening News».

O πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Φορτούνα με ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς. Ο χρόνος μετρά λοιπόν αντίστροφα για το μέλλον του, αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η επιλογή αγοράς του από την γερμανική ομάδα, ισχύει μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Κάποια δημοσιεύματα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανέφεραν ότι μπορεί η Φορτούνα να τον αγοράσει από τη Νόριτς (λέγεται ότι η οψιόν είναι 6 εκατομμύρια) και στη συνέχεια να τον μεταπωλήσει σε άλλον μεγαλύτερο σύλλογο, με σημαντικό κέρδος.
Όπως είπε και κάποια ψυχή, η ιστορία του Τζόλη είναι πλέον «λιγότερη ελληνική τραγωδία και περισσότερη ελληνική φωτιά!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.