Αμβούργο – Α. Μπράουνβάιγκ 2-1: Είχαν από ένα ημίχρονο! (highlights)

Το Αμβούργο επικράτησε της Μπράουνσβάιγκ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, δυσκολότερα απ΄ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, όμως διατήρησε την εξαιρετική, αήττητη πορεία της, εντός έδρας!

Το Αμβούργο ήταν το απόλυτο «αφεντικό» στο πρώτο ημίχρονο καθώς είχε την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες. Παράλληλα δεν απειλήθηκε από την Μπράουνσβάιγκ παρά μόνο σε μια περίπτωση με την κεφαλιά του Ρίτμουλερ στο δέκατο λεπτό που δεν προβλημάτισε τον Φερνάντες καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ. Εντελώς διαφορετική η εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να κάνουν σπουδαία εμφάνιση.

Το Αμβούργο με αυτή τη νίκη, παραμένει αήττητο στην δεύτερη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα, από τις 23 Οκτωβρίου του 2022.

«Καθάρισε» σε δύο λεπτά

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 18ο λεπτό με τον Γκλάτζερ, ο οποίος δεν κατάφερε ν΄αποφύγει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να σκοράρει!

Στο 25, ο Ράμος με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, για το 1-0 και τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν με την Μπίλεφελντ απέναντι στην Μπράουνβάιγκ στις 5 Μαρτίου του 2023 στο τελικό 3-3.

Ένα λεπτό αργότερα ο Φεράι έκανε το 2-0, όμως δεν πανηγύρισε το πρώτο του φετινό γκολ, απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Άλλο Αμβούργο, άλλη Μπραουνσβάιγκ στο Β΄ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η φοβική και αμυντική Μπράουνσβάιγκ, μπήκε με πάθος και όρεξη με στόχο να πάρει ό,τι θετικό μπορεί.

Το Αμβούργο δεν είχε καμία σχέση με το Αμβούργο του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Βάλτερ, έκανε πολλά λάθη και δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να απειλήσει όπως έκανε το πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα η Μπράουνβάιγκ, μείωσε στο 62 με καλό σουτ του Κάουφμαν, ο οποίος σκόραρε και στο 74 μετά από κεφαλιά του Σανέ και επέμβαση του Φερνάντες, όμως ο VAR, έδειξε πως ο παίκτης ήταν εκτεθειμένος.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από τα συνολικά 8, λόγω κια τραυματισμού, ο Κένιγκσντέρφερ δεν κατάφερε στην ίδια φάση να νικήσει τον Φερνάντες για να κάνει το 3-1!

Αμβούργο: Φερνάντες Μικελμπρενσίς, Ράμος, Αμπρόσιους, Μουχάιμ, Φεράι(78΄Πορέμπα), Μέφερτ, Μπένες(91΄Νέμεθ), Γιάτα, Γκλάτζελ, Ντομπέ(63΄Κένιγκσντέρφερ)

Μπράουνσβάιγκ: Χόφμαν, Μπίτσακτσιτς, Ντεκάρλι(43΄Κουρουτσάι), Ιβάνοφ, Ντονκόρ, Νικολάου, Ρίτμουλερ, Χέλγκασον, Κάουφμαν, Χέλγκασον(63΄Σανέ), Γκόμες(85΄Καλισκάνερ), Κρούγκερ(63΄Μούλταπ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.