Γκρόιτερ Φιρτ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-0: Ελπίζει το Τριφύλλι, δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του – βασικού – Τζόλη (vid)

Με το γκολ που πέτυχε ο Ρόμπερτ Βάγκνερ στο 48ο λεπτό, η Γκρόιτερ Φιρτ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ και "έπιασε" στην πέμπτη θέση της κατάταξης την ομάδα του Χρήστου Τζόλη.

Με το γκολ που πέτυχε ο Ρόμπερτ Βάγκνερ στο 48ο λεπτό, η Γκρόιτερ Φιρτ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Bundesliga 2 και “έπιασε” στην πέμπτη θέση της κατάταξης την ομάδα του Χρήστου Τζόλη.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, ωστόσο αρκέστηκε σε ένα άχαρο ρόλο στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο προπονητής του επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικό πλάνο και να μην δώσει βοήθειες στον – δανεικό από την Νόριτς – στράικερ.

Η Φορτούνα ηττήθηκε σε δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Bundesliga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.