Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου 3-0 : Ντέρμπι μόνον στα λόγια… (hls)

Με εμφατικό τρόπο το Αμβούργο επικράτησε στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της 2.Bundesliga, νικώντας 3-0 την Χέρτα με γκολ των Τζάτα (38'), Μπένες (45+3' πεν.) και Γκλάτζελ (82')

Εάν υποθέσουμε πως το Αμβούργο και η Χέρτα Βερολίνου ανήκουν, θεωρητικά, στο γκρουπ των ομάδων που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο στον φετινό “μαραθώνιο” της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, τότε μετά την αποψινή συνάντηση των δύο ομάδων μπορούμε με μια κάποια περισσότερη σιγουριά – αν και είμαστε ακόμα στην 3η στροφή της επίπονης διαδικασίας – να πούμε πως η ομάδα της βόρειας Γερμανίας με την “θερμή” έδρα της, τον ενθουσιασμό της και κυρίως την άνεση να δημιουργεί τόσο εύκολα φάσεις στην αντίπαλη εστία, έχει το κάτι παραπάνω για να τα καταφέρει!

Δεν είναι μόνον η κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς αλλά κυρίως η ποιότητα στη γραμμή κρούσης αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι που της δίνουν ισχυρά πλεονεκτήματα. Η Χέρτα υπέφερε στο πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 χωρίς τελική προσπάθεια και με εμφανείς αδυναμίες να αναχαιτήσει τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων όπως ο φορ Γκλάτζελ που με το σημερινό γκολ έφτασε τα τέσσερα σε τρια ματς πρωταθλήματος, ο παρτενέρ του Τζάτα στη γραμμή κρούσης – με τους δύο τους να συνδυάζονται αρμονικά στο 38′ προκειμένου να ανόξει το σκορ – όπως και αυτοί που έρχονται από την μεσαία γραμή αλλά και τον…. πάγκο – αν και όποτε χρειαστεί – έτσι ώστε να γίνει η “δουλειά’!

Ο Σλοβάκος Μπένες που έκανε το 2-0 εκτελώντας πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μερους ήταν εξαιρετικός. Κι αν η άμυνα τα χρειάστηκε λίγο στο 2ο ημίχρονο όταν ο Ντάρνταϊ ρίσκαρε κάπως με τις αλλαγές του, φάνηκε πως και στον ανοιχτό χώρο το Αμβούργο ξέρει να βρίσκει λύσεις! Τρανό παράδειγμα το 3-0 σε αντεπίθεση, που “έχτισε” ο Γκανέζος Κόνιγκσντόρφερ και διαμόρφωσε ο εξαιρετικός Γκλάτζελ στο 82′


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.