Ουεντραόγκο: Φάρος ελπίδας για τον σύλλογο… (video)

Τα βλέμματα έπεσαν γρήγορα πάνω σε έναν 17χρονο, ο οποίος… ανακοίνωσε με εμφατικό τρόπο την άφιξή του στο ποδοσφαιρικό κόσμο…

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα εναντίον του Αμβούργου στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga 2, το νεαρό παιδί-θαύμα της Σάλκε, Ασάν Ουεντραόγκο… ανακοίνωσε την άφιξή του στη μεγάλη σκηνή με ένα ντεμπούτο που θα μείνει αξέχαστο. 

Το 17χρονο παιδί-θαύμα έδειξε τις τεράστιες δυνατότητές του, καθώς όχι μόνο έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, αλλά βρήκε και το δρόμο προς τα δίχτυα, αφήνοντας έκπληκτους τους φιλάθλους. 

Το ταξίδι του Ασάν Ουεντραόγκο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αξιοσημείωτο. Γεννημένος στις 9 Μαΐου του 2006, ο Γερμανός-Μπουρκιναμπέ παίκτης έχει ύψος 1,92 μέτρα, διαθέτοντας εντυπωσιακή φυσική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ο πατέρας του και ο θείος του ποδοσφαιριστές και αυτοί έσπειραν το μικρόβιο του ποδοσφαίρου στον Ουεντραόγκο από νωρίς. 

Παίζοντας κυρίως ως κεντρικός μέσος, με την ευελιξία να λειτουργεί ως επιθετικός μέσος και αριστερός εξτρέμ, η προσαρμοστικότητα του Ουεντραόγκο προσθέτει περαιτέρω αξία στο ήδη εξαιρετικό σύνολο ικανοτήτων του.

Ντεμπούτο όνειρο με εφιαλτικό αποτέλεσμα… 

Ο αγώνας με το Αμβούργο αποτέλεσε ευκαιρία για τον Ουεντραόγκο να αποδείξει την αξία του και να αφήσει μόνιμη εντύπωση τόσο στους προπονητές όσο και στους οπαδούς του. Καθώς έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο, απέπνεε αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία πέρα από την ηλικία του. Η στιγμή της δόξας έφτασε όταν εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία μπροστά από την εστία και με αυτοπεποίθηση έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας, ανακοινώνοντας την άφιξή του στο υψηλότερο επίπεδο.

Το ντεμπούτο γκολ του Ουεντραόγκο δεν ανέδειξε μόνο την τεχνική του δεινότητα, αλλά έδειξε και το ψυχικό του σθένος, ευδοκιμώντας υπό πίεση σε μια τόσο σημαντική περίσταση. Η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ και να αποδίδει κάτω από πίεση έχει ανεβάσει τις προσδοκίες των φιλάθλων, οι οποίοι πλέον περιμένουν με ανυπομονησία τις μελλοντικές του εμφανίσεις.

Το αξιοσημείωτο ντεμπούτο του νεαρού μεσοεπιθετικού έρχεται σε μια εποχή που η Σάλκε εργάζεται ακούραστα για να ανασυγκροτήσει την ομάδα της και να κάνει μια δυνατή επιστροφή. Παρόλα αυτά απέναντι στο Αμβούργο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 5-3.

Οι επιδόσεις του θα παρακολουθούνται αναμφίβολα στενά από φιλάθλους, ειδικούς και σκάουτερ σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Με τεράστιες δυνατότητες και ένα ευοίωνο ξεκίνημα στην επαγγελματική του καριέρα, το παιδί-θαύμα από τη Γερμανία και την Μπουρκίναμπε έχει ήδη γίνει φάρος ελπίδας για τον σύλλογο και τους οπαδούς του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.