Γκρόϊτερ Φιρτ – Χέϊντεχαϊμ 0-2 : Η λογική νίκησε την απροσεξία! (hls)


Σε ένα ακόμα ματς η ομάδα του Σμιντ έπαιξε με το μυαλό και τον ρεαλισμό της. “Διαβασμένη” στο τακτικό σκέλος, φρόντισε να εξουδετερώσει πολλά από τα επιθετικά πλάνα των Βαυαρών και αξιοποιώντας λάθη τους (!) πέτυχε τα γκολ της νίκης, η οποία ήταν 6η φετινή εκτός έδρας.

Στο 7′ ο Μιχάλσκι προσπάθησε απρόσεκτα να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, αυτή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή το βαρύ “πυροβολικό” των φιλοξενούμενων, ο Κλέϊντιεστ άνοιξε το σκορ με το 23ο φετινό του τέρμα!

Στη συνέχεια η Χέϊντεχαϊμ ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα πιέζοντας ψηλά. Ο τεχνικός των γηπεδούχων αναγκάστηκε να αλλάξει τους δύο από τους τρεις στόπερ λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο αλλά δεν “γλίτωσε” τόσα πολλά…

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο άριστος ως τότε γκολκίπερ Λίντερ έχασε απρόσεκτα τη μπάλα από τον Κλέϊντιεστ ο οποίος πρέσαρε για να φτάσει η μπάλα στον Μπέστε κι αυτός, τόσο απλά έκανε το 0-2!

Κάπου εκεί “γράφτηκε” η ιστορία, από μια ομάδα που παρέμεινε… σεμνά στο πλάνο της ώσπου να φτάσει στο τυπικό της υπόθεσης την κατάκτηση της νίκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.