Ζανκτ Πάουλι – Ντάρμσταντ 1-1 : Φρέναρε την πρωτοπόρο

Η Ζανκτ Πάουλι πήρε βαθμό από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ και διατήρησε το εντός έδρας αηττητο φέτος. Η Ντάρμσταντ από την πλευρά της πήγε στο +3 από την Πάντερμπορν.

Αποδιοργάνωσε την πρωτοπόρο

Η Ζανκτ Πάουλι μπήκε στο γήπεδο της για να διατηρήσει το αήττητο την φετινη σεζόν. Τελευταία ομάδα που την νίκησε στο Μίλερντορ όμως ήταν η Ντάρμσταντ στις 23 Απριλίου με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να προηγηθούν με την βοήθεια της Σαν Πάουλι αλλά η κεφαλιά του Φαζλίγι κατέληξε στο δοκάρι του τερματοφύλακά του και κόρνερ.

Από το 20ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, αποδιοργάνωσαν την πρωτοπόρο αλλά, σπατάλησαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Αρέμου (21′), Ίρβαϊν (38′) και Αμενίντο (43′).

Ισορροπία ξανά

Η Ντάρμσταντ επέστρεψε από τα αποδυτήρια αλλάζοντας σχήμα για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Πήρε τον έλεγχο ξανά και προηγήθηκε με καταπληκτικό γκολ του Ρόνσταντ (60′).

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν τρεις αλλαγές στο 68ο λεπτό που βοήθησαν άμεσα. Στο 69ο λεπτό μια από αυτές ο Έγκεσταϊν, βρήκε την άλλη τον Μέτκαλφ ο οποίος άφησε την μπάλα στον Ντάσνερ για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί δοκάρι με τον Ντάσνερ (85′) σε στημένη μπάλα. Η Ζανκτ Πάουλι διατήρησε το εντός έδρας αήττητο φέτος και η Ντάρμσταντ το αήττητο σερί δεκατριών αγώνων πλέον.

Ζανκτ Πάουλι (3-5-2) : Βασίλι – Τζβιγκάλα, Σμιθ, Φαζλίγι (68′ Έγκεσταϊν) – Σάλιακας (76′ Τσάντερ), Ίρβαϊν, Αρέμου (68′ Μέτκαλφ), Χάρτελ, Πακαράντα – Αμενίντο (68′ Ότο), Ντάσνερ (89′ Μπουκάλφα)

Ντάρμσταντ (4-4-2) : Σούχεν – Μπάντερ, Πφάιφερ, Τσιμερμαν, Χόλαντ – Μίλερ (66′ Κάριτς), Κέμπε (90+ Λάιπολντ), Ρόνσταντ (78′ Μπεν Μπάλα), Μέλεμ (78′ Βίλχελμσον) – Μάνου (90+ Ρίντελ), Τιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.