Χόλσταϊν Κίελ – Αμβούργο 1-0 : Κακός “δαίμονας” (hls)

Ο κακός δαίμονας του Αμβούργου, η Χόλσταϊν Κίελ έβαλε τέλος στα όνειρα ανόδου του Αμβούργο. Το Κίελο επικράτησε 1-0 με σκόρερ τον Βριντ.

Από την ημέρα που υποβιβάστηκε το Αμβούργο στην δεύτερη κατηγορία έχει παίξει οκτώ φορές με την Χόλσταϊν Κίελ και ακόμη… δεν την έχει νικήσει. Μετράει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Το Κίελο έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα για την ιστορική ομάδα και την νίκησε ξανά με σκόρερ τον Βριντ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Για το Κίελο ήταν μια σημαντική νίκη στην μάχη για την παραμονή.

Το Αμβούργο δεν είχε τρόπο να απειλήσει ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη σημαίνει ότι η ομάδα μένει στο -7 από την πρώτη τριάδα πέντε ματς πριν το τέλος. Τα όνειρα ανόδου μπαίνουν στο συρτάρι για ακόμη μια χρονιά, τέταρτη συνεχόμενη.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό η αναμέτρηση διεκόπη με καπνογόνα και κροτίδες στην κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Χόλσταϊν Κίελ (4/3/3) : Ντένε – Νόιμαν, Λόρεντς, Τέσκερ, Κόμεντα – Χόλτμπι (66′ Αρπ), Μπάρτελς (24′ Ιγκνιόβσκι), Μούλινγκ – Στέρνερ, Ρίζε (86′ Σκρίμπσκι), Βριντ (66′ Πίχλερ)

Αμβούργο (4/3/3) : Χόιερ – Χάγερ (73′ Κάουφμαν) Βούσκοβιτς (90′ Ρορ), Σόνλαου, Βάγκνομαν – Μέφερτ (90′ Κινζόμπι), Ρέις, Σούχονεν (65′ Τσακβετάτζε) – Γιάτα (65′ Αλίντου), Κίτελ, Γκλάτσελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.