Αννόβερο-Νυρεμβέργη 0-3: “Φωτιά” στην κορυφή! (hls)

Κυνική και αποτελεσματική η Νυρεμβέργη πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της επικρατώντας στο Αννόβερο με το εμφατικό 3-0 και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας στους τρεις βαθμούς.

Η Νυρεμβέργη με κακή ψυχολογία στο Αννόβερο, μπήκε απο την αρχή με σκοπό να έχει τον έλεγχο. Το Αννόβερο προσπάθησε να αμυνθεί μαζικά, αλλά το κατάφερε μόνο για 25 λεπτά. Στο 26′ σε μια από τις λίγες φορές που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ψηλά στο γήπεδο, άφησαν κενά πίσω τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και άνοιξαν το σκορ με τον Σχλάιμερ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κλάους διαχειρίστηκε άψογα το ματς, επέτρεψε ελάχιστα πράγματα στο Αννόβερο, το οποίο όταν αποφάσισε να ανέβει περισσότερο για να διεκδικήσει την ισοφάριση, δέχθηκε άλλα δύο γκολ. Ένα από τον Κράους με σουτ που κόντραρε στον Μπρένερ για το 2-0 στο 83ο λεπτό κι άλλο ένα τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από συνεργασία των δύο αλλαγών Ντόνοβαν και Σουράνοφ, ο οποίος τελείωσε σωστά τη φάση για το 0-3.

Έτσι η Νυρεμβέργη πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη και εκμεταλλεύτηκε όλα τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων για να τους πλησιάσει στους τρεις βαθμούς, την ώρα που το Αννόβερο παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να ψάξει αλλού τους βαθμούς της σωτηρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.