Νυρεμβέργη – Ίνγκολσταντ 0-5: “Τη διέλυσε”…(hls)

Μια μεταμορφωμένη Ίνγκολσταντ πέρασε σαν "σίφουνας" από την έδρα της Νυρεμβέργης επικρατώντας με σκορ 5-0 για να ανανεώσει τις ελπίδες της στην προσπάθεια παραμονής.

Μπορεί να έφτασε στη σέντρα της αναμέτρησης ούσα τελευταία και έχοντας πετύχει δεκαπέντε γκολ στα πρώτα είκοσι παιχνίδια της, με τη χειρότερη δηλαδή επίθεση, όμως η Ίνγκολσταντ πέτυχε δύο στα πρώτα δεκαεπτά λεπτά ενώ είχε και δοκάρι. Ο Φλόριαν Πικ στο 13ο έκανε το 1-0, ο Ντένις Αγένσα το 2-0 στο 17ο λεπτό και η Νυρεμβέργη έδειχνε χαμένη και ανήμπορη να βρει λύσεις.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους στο 37ο λεπτό όταν ο Φίλιπ Μπιμπίγια έκανε το 3-0 ουσιαστικά σφραγίζοντας το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Η τριάδα στόπερ που χρησιμοποίησε από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Ρόμπερτ Κράους δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το 4-0 με τον Πάτρικ Σμιντ στο 49ο λεπτό. Η Νυρεμβέργη επιχείρησε να περιορίσει τη ζημιά, όμως βρέθηκε σε εξαιρετικά άσχημη βραδιά και όχι μόνο δε μπόρεσε να αντιδράσει, αλλά δέχθηκε και πέμπτο γκολ από τον Σουλεϊμάνι που πραγματοποίησε ονειρεμένο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.